Coolest tapa kuluttaa Bobsi tämän kevään

On uusi tapa päivittää leikkauksesi, ja julkkis-kampaajan Matt Fugaten mukaan se ei kata pituuden menettämistä tai uusi joukko otsaleja. Kyse on siitä, että kouristetaan pois tylpän tangon viereen ja luodaan “kevyt, ilmava” tunnelma. 

RELATED: Celebrity-Hyväksytty tapoja tyyliin tämänvuotisen kuumin leikkaus

Sen sijaan, että bob leikkasi leukasi koko pituudelta, se ilmestyy “pureskella saksilla” ja “huomaamattomasti pettynyt”. Ulkonäkö on hieman kerrostunut ja pala-y ympäri kasvot, kuten hiukset on juuri puhallettu paljon tekstuurin spray jälkeen ilman kuivaus. “Läpinäkyvyys päättyy melkein auringossa, ja pään ympäröivä valo on elokuvamaista”, hän sanoo.

VIDEO: Olivia Culpo näyttää meille 3 tapaa muotoilla Bob

 

Joitakin julkkis esimerkkejä ovat Olivia Wilde, Jaimie Alexander ja Selena Gomez, joka on tällä hetkellä samanlainen leikkaus juuri nyt. Kaikkein kuvitteellinen omistaja tämän hiusten leikkaus on ehdottomasti Alexa Chung, mutta hän hiljattain kasvatti hiuksiaan lob ja samalla ilmava, eteerinen rakenne.

Alexa Chung Bob - Embed
Sean Zanni / Patrick McMullan Getty Imagesin kautta

RELATED: Lyhyt hiusleikkaus, joka vakuuttaa sinua hajottamaan kaikki hiukset tänä keväänä

Tämän tyyppisen hiusten leikkaamiseksi Fugate ehdottaa kahden tuotteen cocktailingia: lämpösuojaa ja paksunnosainetta. Tämä rakentaa tekstuurin ja lujuuden samalla suojaa hiustesi lämpötyökaluilta. “Pistä tippaa Kérastase-lämpösuojaa, kuten heidän L’incroyable Blowdry Crèmeä, päähänne ja lataa sitten Kérastase Materialiste ja teho kuivumaan”, hän sanoo.

selena Gomez - Embed
Matt Winkelmeyer / Getty Images

Käytä kätesi kaventamaan, kierrättelemään ja pilkkoa hiuksia, kunnes se on noin 90 prosenttia kuiva. Käytä sitten harjaspäistä pyöreää harjaa, jossa on puhalluskuivaus, joka tiivistää päät. “Anna juuret ja keskipitkät tehdä omat asiat”, hän sanoo.

Mikä hauskaa tästä kampauksesta on, että voit rakentaa sen joka päivä. Joten toinen päivä, voit ohittaa pesun kokonaan ja vain koskettaa sitä kevyesti curling-sauvalla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 22

map