Ciara vain esitteli uuden raskauden jälkeisen kampauksen

Hopeiset hiukset ja pitkät vaaleat umbré-aallot ovat vain muutamia hiuksista, joita Ciara on kokeillut vuosien varrella. Laulaja ei ole vieraantunut dramaattisiin hiusten muutoksiin, ja viikonloppuna hän jakaa uuden raskauden jälkeisen ilmeen Instagramilla.

Lukuun ottamatta todellista raskauden jälkeistä laihtumista, laulaja on pitänyt suhteellisen matalaa profiilia, koska hän synnytti tyttärensä Sienna Princess Wilsonin tänä keväänä, joten olimme iloisesti yllättyneitä siitä, että hänen uusin “ponnahtaa hänen IG-sivunsa päälle Perjantai. Vaikka hänen uuden ilmeensä on dramaattinen poissa vyötärön pituudesta suorista hiuksista, jotka hän keilasi hänen raskauden aikana, se on yksi, jonka olemme nähneet Ciarassa ennen.

RELATED: Ciara on jo menettänyt 20 kiloa synnytyksen jälkeen 4 viikkoa sitten

Viesti on vyötäröalus laukaus Ciara takaa näyttää hänen pitkä locs sävyjä ruskea ja vaalea. “My Post Baby Dreads palaa”, hän sanoi otsikossa. Viimeksi näimme tämän tyyliin Ciarassa poikansa, Tulevaisuuden, syntymästä vuonna 2014.

My Post Baby -radat ovat palanneet.

Ciaran (@ciara) yhteinen viesti

VIDEO: Ciara ja Russell Wilson ilmoittavat raskaudesta

Hänen sijainninsa kesto oli samanlainen ja myös monivärinen.

Takaisin 2 työtä ja Im Obsessed … :) Kiitos @italozucchelli ja @ CalvinKlein. ❤️ You Guys! Xx

Ciaran (@ciara) yhteinen viesti

Näyttö antaa meille suuria déjà vu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 43

map