Chrissy Teigen saa vielä toisen tunnistamattoman hiustuotannon

Vaikka useimmat meistä saavat hiusten leikkauksen ja sitten vain eräänlainen sitoutuminen siihen, että heillä on joitakin muunnelmia lähikuukausina (tai jopa vuosien ajan elävä bob!), Chrissy Teigen on muuttanut sitä viikoittain, vaikka joskus se tuntuu kuin se on päivittäin.

Viimeksi kuluneina viikkoina olemme nähneet Chrissyn kanssa suuret vaaleat kiharat, suorat otsatukka, sivutangot ja vielä enemmän kampauksia. Mutta eilen oli yksi ensimmäisistä ajoista, jolloin Chrissyn hiusten muutos oli ollut niin rajua, ettemme melkein voineet tunnistaa häntä. 

RELATED: Alert: Kylie Jenner valkaisi hiuksiaan

@ chrissyteigen pohjimmiltaan anna @ 1maryphillips @monicarosestyle ja minä käännä hänet kenen halusimme olla kun olimme 9. ���� #Vanity #Apallonia vibes asetettu eilen ����

Kuva, jonka on kirjoittanut Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair)

Kun julkkis hiusten taikuri ja yrittäjä Jen Atkin jakoivat edellä kuvatun Chrissyn kuvan, ensimmäisellä silmäyksellä olimme kaikki kaltaisia, “tappaja meikki, ihmetellä kuka se on.” Joten voit kuvitella sokkosi lukemisen jälkeen ja ymmärtämällä, että se oli vain Chrissy Teigen.

“@ chrissyteigen pohjimmiltaan anna @ 1maryphillips @ monicarosestyle ja minä käännyn hänelle kenen halusimme olla kun olimme 9. #Vanity #Apallonia vibes asetettu eilen,” Jen kuvattu pic. 

Koska hänen allekirjoituksensa on vaaleita ranta-aaltoja, joiden pituus on vaihteleva, myöhästyimme. hieman yllättynyt. Kuitenkin Chrissy on roikkuivat tummat hiukset aiemmin. 

Kuitenkin, ellei hänen supervoimaansa ole satunnaista hiusten kasvua, olemme melko varma, että tämä on peruukki. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 34

map