5 hiustenleikkujat, jotka korvaavat lobba vuonna 2018

hiustenleikkuu That Will Replace the Lob
Charley Gallay / Getty Images; Astrid Stawiarz / Getty Images

Erin Lukas

23.11.2017 klo 10.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Oletteko sitä mieltä, että mantra on uudenvuodenaattona uutta juhlaa, ei ole parempaa tilaisuutta kuin toisen vuoden alkaessa purkaa hiustenlähdöstä aloittamalla tuoreesta uudella leikkauksella.

Jos 2017 on opettanut meille mitään, se on, että lob ei mene mihinkään – hyvästä syystä. Olkapääreunus pituus on yleisesti maitellut jokaiselle kasvonmuodostukselle ja useita hiuskuvioita. Mutta jos suhde laltosi kanssa alkaa tuntua vanhentuneelta, on olemassa kourallinen leikkauksia, jotka ovat tulossa 2018: n suurimmiksi hiustrendiksi.

Teille on dramaattinen tai hienovarainen hiustenmuutos, mutta leikkaukset, joita olemme seuranneet punaisella matolla, ovat kaikki tukikohdat. Katie Holmesin kerroksellinen pixie ja Kerry Washingtonin tylppä bob ja otsatukka ovat vain muutamia tyylejä, joita näet kaikkialla uudella vuodella.

Pidä selausta viidelle hiustenleikkuudelle, joka korvaa lob vuonna 2018.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 34

map