Vintage ja vintage-innoittamia morsiusseuloja seuraamaan Instagramissa

Vuodevaatteet lisäävät ainutlaatuisen hymiön morsiamen maailmaan, kun otetaan huomioon heidän luontainen kyky yhdistää antiikkiharmonia tyylikkäästi. Uuden aikakauden huipusta kierrätetyt pukeutumiset antavat bridesille mahdollisuuden luoda päiväkirjaa, joka kattaa täysin “jotain lainattua” mantraa. Herkkä pitsiä tiimalasin siluetteja varten nämä pukeutumissodat antavat erottuva vintage-vireen morsiamen persoonalliseen tyyliin. Jos olet äskettäin löytänyt itsesi edellämainittuun “kyllä” -vaiheeseen ja suunnitteluprosessiin, niin tämä Instagram-suosikkipyöristys auttaa antamaan inspiraatiota kaikista vintage-hääpuvun toiveistasi.

vuosikerta Bridal Shops - Happy Isles - Embed
happyisles_salon / Instagram

Happy Isles Salon: Yksi Los Angelesin johtavien vintage-bridal-salongeista, tämä ylellisyysharja on houkuttelevien hääjuhlien houkuttelevien menestyjien ja maustettujen hääpukujen kera. 1950-luvulta ja 1990-luvulta peräisin olevilla pukeutumispaikoilla, tämä yhden luukun tarjoama kaikille häätjuhlille on täydellinen ratkaisu kaikille morsiamille, kun he etsivät yksinoikeudella harjoiteltavaa päivällistä, vastaanottoa tai morsiamen suihkun yhdistelmää..

Liittyvät: 36 Upeat mekot alkaen NYFW että jokaisen 2018 Bride Must See

vuosikerta Bridal Shops - Gabriella - Embed
gabriellabridal / Instagram

Gabriella New York Bridal Salon: Tämä intiimi bridal salon New York Cityn sydämessä tarjoaa erikoistun valikoiman tyylikkäitä ja ajattomia couture-takit. Vahvistettuaan hänen hienostuneita paloja New Yorkin putiikkiinsa Gabriella Risatti on täydentänyt kykyään löytää tyylikkäitä hääpukuja, joissa on väistämätön ajatus ajattomuutta ja modernia tunnelmaa. Morsiamen maailma tarjoaa edelleen muodikkaita hameita klassisella ja vintage-kierroksella.

VIDEO: John F. Kennedyn tyttärentytär naimisiin

vuosikerta Bridal Shops - Lovely Bride - Embed
lovelybride / Instagram

Lovely Bride: Vuonna 2010 perustettu boho-bridal haven Indie häät ystäville jatkaa maata huippu paikalla uskomatonta vintage morsiamen kokemuksia. Bi-rannikon pukeutunut boutique – jokaisen sijainnin saippuaa hienostuneiden ja romanttisten tyylien avulla – perustettiin perustajan Lanie Listin avulla ainutlaatuisen morsiamen kokemuksen takaamiseksi naisille, joilla on erottuva tyyli.

RELATED: 5 morsiamen kylpytakit, jotka kanava Ajaton tyyli Jackie Kennedyn häämekko

vuosikerta Bridal Shops - Bride Boutique - Embed
brideboutiquela / Instagram

Bride Boutique LA: Se, joka alkoi pienenä vintageina ja mukautettuna bridal studio -työhön vuonna 2012, kehittyi nopeasti tiiliseinien ja laastin pyhäkköksi brideille, jotka haluavat pätkellä upeita itsenäisiä suunnittelijoita ympäri maapalloa. Vintage-inspiroituneet mallit ovat käsintehtyjä tilauksia, jotka vaihtelevat trendikkäästä ja modernista klassikkoon ja romanttiseen tyyliin. Löytää persoonallisuuttasi parhaiten sopiva mekko jatkaa edelleen, koska yrityksen keskeinen tavoite brideille, jotka etsivät täydellistä sopivuutta heidän eliitinsä tyyliinsä.

vuosikerta Bridal Shops - Miranda - Embed
mirandasvintagebridal / Instagram

Miranda’s Vintage Bridal: Seitsemän vuotta morsieteollisuudessa – ja hänen väistämätöntä intohimoa vintage-tyyliin työnnetystä Mirandan bridal-omistajasta ja perustajasta, Miranda Parkista, loi hänen eponymous-salonsa Clevelandissa Ohioon. Yksilöllisten vintage-morsiuspukujen hyllyt on puhdistettu ammattimaisesti sopivilla korjauksilla. Tarjoamalla tyylikkäästi laaditun valikoiman pukeutuja, jotka on uudistettu ja restauroitu edustamaan nykyisiä trendejä ja tyylejä, takaa ajoittamattoman lisäsi isoihisi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map