Toimiston Angela Kinsey on sitoutunut – katso hänen ainutlaatuinen soittoäänensä

Angela Kinsey, joka voitti sydämemme ikuisesti Dunder Mifflinin kirjanpitäjänä Toimisto, on #TBT: n kuningatar. Miksi? Koska viime viikolla hän paljasti, että hän on sitoutunut hänen pitkäaikaiseen poikaystäväänsä!

“#TBT aiemmin tällä viikolla”, hän kirjoitti Instagramissa. “Menimme ulos päivälliselle ja tyttäreni sanoi, että ensin hän halusi näyttää minulle takapihalla olevan linnoituksen, että hän ja poikaystäväni poikineet olivat työskennelleet.”

RELATED: Gleen Lauren Potter on sitoutunut – ja se oli aikojen paras ehdotus

Innocent tarpeeksi, eikö? No, Louisianan syntymästynyt näyttelijä ei tiennyt, että hänen kahdeksanvuotias Isabel hänen ensimmäisestä avioliitostaan ​​kirjailijan Warren Liebersteinin kanssa oli ollut roppakaupassa hänen beau.

# tbt aiemmin tällä viikolla. Menimme ulos illalliselle ja tyttäreni sanoi, että ensin hän halusi näyttää minulle takapihalle linnoituksen, että hän ja poikaystäväni poikani olivat työskennelleet. Hän vei minut ulos ja altaalla oli huopa ja hän sanoi, että minun piti istua. Hänen poikansa toivat minulle kukkia ja sitten hän tuli nurkan takana rengas. Hän oli kutsunut äitini ja pyytänyt siunausta … se olisi tehnyt isäni niin onnelliseksi. Hän ehdotti ja sanoin kyllä. Sormus on smaragdi … kaikki kolme lapsemme syntymäkiviä. Lapset tekivät kortit ja kuvat ja itkenyt. Itkin että onnellinen ruma huuto. ❤️ #gonnagethitched

Kuva, jonka Angela Kinsey (@angelakinsey) on lähettänyt

“Hän vei minut ulos ja altaalla oli huopa ja hän sanoi, että minun piti istua”, Angela jatkoi. “Hänen poikansa toivat kukkia ja sitten hän tuli nurkan takana rengas.”

45-vuotias sitten paljasti kaikkein awww-arvoinen asia ehdotuksen – ennen dishing noin uskomattoman ainutlaatuinen sparkler hänen mies esitti hänelle.

RELATED: Tämä Pokémon-ehdotus sulaa sydämesi nopeammin kuin Charizard koskaan voinut

“Hän oli kutsunut äitini ja pyysi siunausta”, hän lisäsi. “Se olisi tehnyt isäni niin onnelliseksi, hän ehdotti ja sanoin kyllä, rengas on smaragdi … kaikki kolme lapsemme syntymäkiviä, lapset tekivät kortit ja kuvat ja huusin, huusin että onnellinen ruma huuto.”

Mielestämme tämä vaatii a Toimisto tapaaminen, etkö?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 16

map