Tee Burgundia Hääsi korostunut väri Splash

Vaikka musta ja valkoinen ovat ajaton klassikoita, lisäämällä värinpainumista hääpäiväsi on varma tapa tehdä se erottua. Ja ei ole enää korotettua sävyä, jotta syksyn tai talven häät siellä olisi kuin bordeeraus.

Värin nimi viittaa suosittuun viinialueeseen Ranskassa, mikä on vain enemmän todisteita siitä, että se on täydellinen hääjuhlallesi. Ja historiallisesti, se on liittynyt rojalti, huima muodollisuus ja ylellisyyttä. Mikä on vaikuttanut tämän serkun punaisen suosion nousuun?

VIDEO: Idina Menzel näytti tosielämän prinsessa hänen hääpäivällään

 

“Särmäys viininpunainen on niin suosittu, että se menee niin monta eri ulkoasua ja tyyliä, olipa se vintage tai klassikko”, Sandy Hammer AllSeated, häät suunnittelun online-työkalu, kertoi Tyylissä. “Se on lämmin syksyyn ja täysin täydellinen lomille, se voidaan yhdistää kevyempien norsuiden ja voiteiden kanssa samalla kun katselee upeita rikkaampia värejä, kuten purppurien ja bluesin sävyjä. se ei koskaan mene tyyliltään. “

RELATED: Miten lisätä väriä sinun (ja sinun Fiance’s!) Wedding Day Look

Bourgogne Weddings - Embed
Kohteliaisuus on hyvä asia, häät ja tapahtumatuotanto

Olipa kyseessä rikas paletti tai vain pop-väri, Marsala-sävy on niin universaali, että se sopii muihin sävyihin ja luo kauniin paletin.

Äskettäin häät, suunnittelija Heather Rouffe Atlas Event Rental, työskennellyt morsiamen jotka halusivat elegantti perhe häät. Rouffe poimi teksturoituja viininpunainen liinavaatteita ja lisäsi syvyyttä pöydälle, hän meni rohkeilla ametistikynillä. Tuloksena oli muodollinen tapaus, jolla oli vielä koti-y ja kodikas tunnelma. Se lämpö, ​​joka tekee väristä erityisen houkuttelevan, kun lämpötila laskee.

Bourgogne Weddings - Embed
Atlas-tapahtumien vuokraus

RELATED: Miten valita mahtavat mekko värit sinun morsiusneitoja

Sara Fried of Fête Nashville suosittelee varjoa bridesmaids leningit, miesten solmiot ja kukka sisustus.

“Jos tyttöjen pukeutuu viininpunainen mekko, paras tapa pitää melko yksinkertaisia ​​kukkakimppuja täynnä enimmäkseen valkoisia ja jotkut vihannekset ja ehkä jotkut burgundy marjat kiinni täällä ja siellä. Burgundy-hued marjat olisi upea boutonnières”, hän sanoi. “Burgundy paria paremmin kultaa kuin hopeaa, jos käytät metallisia veto-osiasi tai taonta- tai kiinalainenasi.”

Bourgogne Weddings - Embed
Kohteliaisuus Alicia King Photography, ForYourParty.com
Bourgogne Weddings - Embed
Kohteliaisuus Sarah Goff Photography, FiftyFlowers.com
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 29 =

map