Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää hampaiden valkaisemisesta ennen häämää

Haluat näyttää parhaiten häätessänne ja se ei vain lopeta oikean pukeutumisen, meikkien ja kampauksen valitsemisessa. Teet paljon hymyillen sinä päivänä, sekä kameroille että vieraillesi, niin että joukko täydellisiä helmiäisiä valkoisia on tärkeä.

Emme aio sokeroittaa sitä sinulle. Jos olet ollut kahvin ja punaviinin tuuletin jo vuosia, sinun ei pitäisi odottaa nukkuvan valkaisusuikaleella ja herätä seuraavana päivänä moitteettomasti valkoisilla hampailla.

Courtney Lavigne, DMD, kosmeettinen hammaslääkäri Waylandissa, MA, ehdottaa, että aloitat prosessin 2-3 kuukautta ennen suurta päivää.

VIDEO: Kuinka pukeutua kuin Kate Middleton

“Tämä antaa sinulle riittävästi aikaa arvioida tuloksia ja jatka valkaisua, jos hampaasi eivät ole sävy, jota haluat niiden olevan”, hän sanoo. “Suosittelisin, että kaikki valkaisut keskeytyisivät vähintään viikkoa ennen häitä, jotta vältyttäisiin jälkikäteen herkkyyteen.”

Yleensä on kolme vaihtoehtoa, joista voit valita: “ammattimainen valkaisu hammaslääketieteellisessä toimistossa, ammattimaisesti valmistetut hampaat hampaiden valkaisuun kotona tai yli-the-counter valkaisu tuotteita.”

“Hammashuollossa tarjottava valkaisu on suurempi valkaisuainekonsentraatio, mikä merkitsee parempia tuloksia, mutta korkealla kustannuksella. Hammaslääkärin tekemät kotitalouskotelot ovat hieman halvempia ja toimivat hyvin. , eli sinun tarvitsee ostaa vain hampaiden valkaisuputkia, kun haluat kirkastaa “, Lavigne lisää. “Over-the-counter-valkaisutuotteet ovat kertakäyttöisiä ja voivat parantaa hymysiä, mutta matalan pitoisuuden ansiosta sinun on valkeutettava useammin ja pitempään aikaan, jotta saataisiin samat tulokset.”

Jos päätät mennä yli-the-counter-vaihtoehtoon, tee kotitehtäväsi ennen kuin käytät rahaa – jotkut tuotteet toimivat paremmin kuin muut ja et halua päätyä pettyneeksi juuri ennen häihisi, jos tulokset eivät ole tyydyttäviä.

RELATED: ei voi päättää tuoksu sinun Wedding Day? Teimme vain helpoksi sinulle

Kun olet saavuttanut täydellisen sävyn valkoinen, sinun on varmistettava, että se pysyy tällä tavalla, kunnes suuri päivä.

RELATED: Tämä on kuinka paljon häät Makeup Artist pitäisi maksaa

“Paras tapa säilyttää hampaasi varjossa”, sanoo Lavigne, “on välttää kosketusta elintarvikkeisiin ja juomiin, joilla on suurin taipumus värjätä ne uudelleen. Ruoat, joilla on suurin vaikutus hampaisiin, ovat niitä jotka ovat sekä raskaasti pigmentoituneita että happamia, happoa syövyttää hampaasi pinnan, jotta ne avaavat “huokoset” ja tekevät niistä alttiimpia tahraukselle, tummat viinit, marinara-kastike, kahvi ja tee ovat kryptoniitti hampaillesi. “

Kauneus vaatii joitain uhrauksia?!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map