Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää häämekko-junista

“Junalla on niin voimakas rooli sekä seremoniassa että vastaanotossa, joka voi täysin muuttaa morsiamen ulkoasun”, toteaa Morilee-suunnittelija Madeline Gardner. Emme voi olla yhtä mieltä hänen kanssaan.

Me kaikki muistamme, että leukaa pudottava hetki, kun hänen hääpäivä vuonna 2011, Kate Middleton poistui hänen Rolls-Royce Westminster Abbey ja ensimmäistä kertaa maailma näki hänen Alexander McQueen pukeutuminen joka tietenkin oli ehdottomasti henkeäsalpaava. Mutta me väittäisimme, että hänen 9 jalat katedraalirunko oli ratkaisevan tärkeä koko ulkoasua varten – se pohjimmiltaan korotti huovan kuninkaalliselle tasolle.

VIDEO: 11 Times Celebs käytti pääasiassa häämekkoja Red Carpetille

 

Kuten Gardner sanoi, “junan olisi aina annettava morsian hänen maaginen hetki.” Joten ennen kuin asetat sydämesi pukeutumiseen, mieti, millaista junaa haluat ja onko se sopiva häätyypille, jota sinulla on. Aloitaksesi, tässä on suunnittelijoiden parhaita vinkkejä hääjunan valitsemisesta.

RELATED: Miten valita veilen täydentää häämekko

Junajärjestelmätyypit

Yleensä on neljä erilaista häätajoa: lakaista, watteau, kappeli ja katedraali.

Lakaisujuna on lyhin kaikista, noin kuusi tuumaa, mikä on erinomainen valinta ulkona tai rento häät. “Jos haluat pitää asiat yksinkertaisena ilman hässäkkää hälinä [Painos Huomautus: enemmän siitä myöhemmin], pyyhkäisyjuna voi olla oikea sinulle “, sano Moonlight Bridal suunnittelijat Valerie ja Stephanie Chin.

Häät Dress Trains
Mukavuus Moonlight Bridal

“Irrotettava watteau-juna on perinteisen hääpukujunan epätavallinen otos ja sitä voidaan pitää verhon ja junan yhdistelmänä”, he selittävät. “Se kiinnittyy olkapäähän tai yläosaan miehusta luomaan oikokas ulkoasu ilman todellista junan sitoutumista.”

RELATED: Jokainen hääpuvun silhouette sinun täytyy tietää

Siksi se sopii erinomaisesti kohdehäihin, koska se antaa enemmän rentoja hääpukuja jonkin verran muodollista tunnelmaa ja voit helposti poistaa sen seremonian jälkeen.

Häät Dress Trains
Hyväksy Alexandra Grecco

Kappelijuna on kaikkien neljän suosituin juna. Se mittaa noin viisi jalkaa vyötäröstä ja antaa mekolle jonkinasteisen muodon ilman, että se on liian ylhäältä alas. 

Häät Dress Trains
Kohteliaisuus Morilee Madeline Gardner

Viimeinen, katedraali, polut noin kuusi tai seitsemän metrin päässä vyötäröstä, ja on muodollisin. “Se lisää dramaattisen ilmeen mihin tahansa pukeutumiseen ja parantaa sitä soraailman tunnelmaa hääpukuja”, lisää Valerie ja Stephanie Chin. 

Häät Dress Trains
Mukavuus Moonlight Bridal

“Pidä mielessä, että katedraalin pituiset junat, vaikka upeat, vaativat melko paljon huomiota – varmista, että bridesmaids ovat tietoisia heidän velvollisuuksistaan ​​suurella päivällä, kuten pitämään juna kunnolla ja vilkkaana.”

Mikä juna on oikea minulle?

Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on otettava huomioon muutamia asioita: asetus, hälinä ja kehon tyyppi.

Jos aiot pienempää juhlaa vanhempieni takapihalla, sitten katedraalirata olisi liikaa ja näyttäisi paikoilta. Mutta jos olet kiinnittynyt vanhaan englantilaiseen linnaan (kuten Ciara), voit päästä pois pitemmältä ja tarkemmalta junalta Valerin ja Stephanie Chinin mukaan.

Häät Dress Trains
Mukavuus Moonlight Bridal

Vyötärö, joka vetää pukeutumisen takaosaa, jotta et pääse ohitse, on tärkeä, koska jos valitset katedraalin tai kappelin junan, sinun on ehdottomasti lisättävä vaatekappaleesi, jotta voit liikkua vapaasti vastaanoton aikana.

Lopuksi kehon tyyppiset suunnittelijat ovat samaa mieltä siitä, että useimmat junat näyttävät hyviltä keneltä tahansa, jos olet päärynä, voit välttää lyhyempää tai pyyhkäistä junaa. Ja jos sinulla on laajemmat hartiat, pysy kaukana watteau-junista.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 89

map