Luovaa avioliittoehdotusta suunniteltaessa jotkut ihmiset menisivät pitkälle ja ilmeisesti syvemmälle varmistaakseen, että heidän sitoutumisensa on mahdollisimman mieleenpainuva. Ota esimerkiksi Jennifer Don.

Hän käänsi pitkän matkan suhdetta inspiraationsa uberin alkuperäiseen ehdotukseen pyytämällä poikaystävänsä, Mattin, naimisiin hänen kanssaan kahden mannermaisen levyn keskellä, jotka jakavat heidät. Se ei ole enemmän symbolista kuin oikein?!

Näin hän vetäytyi. Jennifer ja Matt joutuivat kohtaamaan Islannissa, mitä hän ajatteli olevan vain syntymäpäiväjuhlalle. Heidän suunnitelmistaan ​​sisältyi sukellus Thingvellirin kansallispuistoon, jossa pohjoisamerikkalaiset ja eurasianiset mantereet kohtaavat veden alla. Voi ja puhuen vettä – lämpötila Silfra, taivas, jossa he ovat, on välillä 35-39 astetta Fahrenheit ympäri vuoden, koska lähellä jäätikkö.

RELATED: Tämä kauniin uran Prahassa kesti 2 vuotta suunnitella ja HE sanoi kyllä

nimetön Image
Kohteliaisuus

Joten kun Matt suuttui kylmään kylmään veteen, hänellä ei ollut aavistustakaan, että Jennifer oli järjestänyt (Islannin avustuksella) täydellisen romanttisen vedenalaisen, sydämenmuotoisen baloonin ja kaiken. Hän sai jopa sormuksen, joka oli piilotettu simpukankuoressa.

Luonnollisesti puhuminen ei todellakaan ole sellaista, mitä voit tehdä, kun olet useita metrejä merenpinnan alapuolella, joten hän käytti kirjallisia merkkejä ehdotettavakseen hänelle. Ja arvaa mitä? Hän sanoi hieroen “kyllä”.

Katso, miten tämä haaveileva vedenalainen sitoutuminen selittyy alla:

Mietin, aikovatko he mennä nauttimaan teemastaan ​​häät. Onnittelut, Matt ja Jennifer!