Häätpukeutuminen on stressaavaa ja aikaa vievää työtä, joka joskus vaatii odottamaan päiviä tai viikkoja käytettävissä olevasta tapaamisesta huippuluokan morsiuspalkissa vain joutua käsittelemään tyhmä kauppa-assistentti vaatii sinua ostamaan pienen häätarvon arvoisen pukeutumisen . Nyt yksi sivusto yrittää muuttaa sitä, emmekä voisi olla enemmän innoissamme siitä.

Esittele Floravere.com-ensimmäinen ylellinen bridal brändi, joka toimittaa näyte hääpuvut suoraan kotiovellesi.

“Hääpuku on yksi erikoisostoksista, joita nainen tekee, mutta ostoprosessia ei ole päivitetty vastaamaan nykyaikaisten morsiamen tarpeita”, Floraveren perustaja Molly Kang totesi lausunnossaan. ostokseni mekkoani, en voinut auttaa, mutta kysy itseltäni: “Miksi en voi ostaa ylellisyyttä hääpukua, koska voin ostaa muita vaatteita: verkossa, suoraan valmistajilta ja ilman tarvetta metsästää tyylejä henkilökohtaisesti tai tehdä viikkoa etukäteen? “” Saarnaa, Molly.

RELATED: On Online Hääpuku Shop * Jokainen * Persoonallisuus

Joten tässä on se, miten se toimii: voit selata sen kokoelmaa verkossa, valita jopa kolme tyyliä kokeilla kotona ja vastaanottaa tilaustyönäsi tilauksesta kolmen tai neljän kuukauden sisällä. Etkä käytä penniäkään yli 4000 dollaria missään mekossa.

floravere-embed.jpg
Kohteliaisuus

Floraveren tiimiin kuuluvat entiset käsityöläiset Monique Lhuillierin, Diorin, Zac Posenin ja Reem Acran ateljeilta, joten tiedät, että puku on hyvissä käsissä. Brändin avajaiskokoelmassa on erilaisia ​​malleja ja siluetteja, joita jokainen moderni morsian rakastaa.

Ja koska se tarjoaa erilaisia ​​räätälöityjä mukautuksia jokaiseen tyyliin, kuten junan pituuteen, hihan pituuteen, vyötäröreihin ja monogrammiin, voit todella luoda yhden-of-a-kind-pukeutumisen, joka kuluu käytävään.

Nyt sinun tarvitsee vain kutsua kaikkiin BFF: iin, pop pullo samppanjaa ja heittää try-on-puolue.