Suosituin kihlasormus Trend on Pinterest yllättää sinut

TK
Kim Kardashian / Instagram

Dobrina Zhekova

24. toukokuuta 2017 klo 13.00

Ilmeisesti, kun on kyse engagement rings, sanonta: Mitä enemmän (embellished), sitä parempi, ei enää pidä paikkaansa. Sanomme “ei enää”, koska me kaikki muistamme vain muutama vuosi sitten, kun ornate, ei-perinteisten sparklers oli hetki, luultavasti johtuen julkkikset, kuten Ashley Simpson ja Scarlett Johanssonin oma yksityiskohtainen kihlasormuksista.

Mutta ajat ovat muuttuneet, tai ainakin Pinterestin uusien tietojen mukaan suosituimmista häät- ja houkutusrenkaiden hinnoista, mikä osoittaa, että timantti ei ole enää tytön paras ystävä. Ihmiset etsivät nyt yksinkertaisia ​​tyylejä ja ei-perinteisiä kiviä, kun he ajattelevat, millaisia ​​sparklers he haluavat rock.

VIDEO: Miksi Engagement-sormukset ovat niin kalliita

 

Emeraldit, opalit ja moissanitit ovat kolmen parhaan kiven valinnanvaraa, sillä haut ovat nousseet yli 50 prosenttia viime vuodesta. Morganitit, melko pehmeät vaaleanpunaiset kiviä, ovat myös suosittu vaihtoehto timantteihin, joiden haku on jopa 35 prosenttia.

Tämä trendi kohti yksinkertaisempia (ja edullisia) kihlasormuksia ei kuitenkaan hämmästytä teollisuuden sisäpiiriläisiä. 

RELATED: Jokainen Engagement Ring Ring ja julkkikset, jotka ovat niitä

“Klassisen kihlasormuksen puhdas, räätälöity ulkonäkö, jossa ei ole paljon koristeita, on samanlainen kuin aina sininen, joka on aina tyyliltään. Nykyajan sukupolvi on yleensä pienempi kuin yläosassa”, kertoi Michael Lebowitz, WP Diamondsin korujen johtaja . “Heidän mielensä heijastavat heidän elämäntyyliään, joten meillä on paljon enemmän rentoja, helppohoitoisia kappaleita koko laudan päällä, varsinkin kun on kyse kihlasormuksista, jotka ovat arkipäivää. työstä leikkiin … illallinen, retkeily missä tahansa. “

Katso nyt viisi suosituinta sormushausta Pinteresta tänä vuonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 8

map