Sinun täytyy tietää 5 ranskalaista häämekohjelmaa

LAURE DE SAGAZAN
LAURENT NIVALLE

Dobrina Zhekova

26. syyskuuta 2016 @ 11:15

“Mielestäni sanat, jotka parhaiten yhteenveto filosofian ovat” yksinkertaisempi, sitä paremmin “, sanoo ranskalainen häät bloggaaja Nessa Buonomo. “Minun esteettini, ja blogini tarkoitus on todella yksinkertaisuuden ja aitouden johdosta.”

Seitsemän vuotta sen jälkeen, kun Buonomo käynnisti LaMariéeAuxPiedsNus.com-sivuston, jossa hän kirjoittaa morsiamen tyylistä, DIY-projekteista, häät kukoista ja sisustuksesta, blogi on tullut erittäin suosittua Ranskassa sekä yleisön että lehtien toimittajien keskuudessa. Nessa jopa julkaisi kirjan, Kukka-inspiraatiot, vuonna 2014, ja aloitti toisen blogin.

Hän rakastaa vaivatonta ja ajattomia ulkonäköä, “mekkoja, jotka ylittävät ajan ja silti näyttävät hämmästyttävältä 20, 30 tai 60 vuotta.” Pyysimme Buonomolta jakamaan hänen suosikki ranskalaisen häätpukeutumissuunnittelijansa, jotka täyttävät tämän tyylin filosofian ja tuloksena on, että olet varautunut lentoon Eurooppaan heti, kun olet lukenut tämän. 

RELATED: Jokainen hääpuvun silhouette sinun täytyy tietää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 15

map