Jos olet vielä surussa yli suurimman kuuluisimmän pariskunnan menetyksen armosta maan edessä, et ole yksin – mutta on olemassa edullinen tapa muistaa Brangelinan rakkaustarina ikuisesti.

Aiemmin tällä viikolla uutiset rikkoivat, että Brad Pitt ja Angelina Jolie erottavat – kun he ovat äskettäin juhlineet kahden vuoden vuosipäivänsä – ja vaikka he molemmat ovat antaneet lausuntoja jakamisesta, se silti pistä. Joten, kenelle tahansa, joka haluaa muistaa tämän A-listan duon, heidän tyylikkäät fanit voivat olla omistajansa 47 dollarin replica engagement ring Brad antoi Ang.

Angelina Jolie Engagement Ring - Embed 2016
Jason Merritt / Getty

Liittyvät: Brad Pitt ja Angelina Jolie’s Cutest Couple Moments

Eve’s Addiction (H / T: Elite Daily) on 9-karaatin kuutioinen zirkoni jäljitelmä alkuperäisestä 16,9-karaatin rengasta, joka maksoi 500 000 dollaria. Sinun tarvitsee vain lisätä online-ostoskärrysi, lyödä ostopainiketta, ja sinä liotat omassa kapselissaan Brangelina-taikaa – ei vakavasti, se lähetetään sinulle 24 tunnin kuluessa. Tämä vaihtoehto on tietenkin vain mega-faneille.

Tämä voisi olla ainoa mahdollisuus yhdistää Mr. & Mrs Smithin pariin ennen kuin se on loppu, koska – saavutamme todellisen – ei ole mitään keinoa, jolla sinulla on varaa jollekin kiinteistölle.