Paras Shapewear-mekko: Ruby Ribbon -vahvistus mekko

Puhutaan yksi suurimmista huolenaiheista, kun kyseessä on shaper-mekko: rintakuva. Joko mekko sopii tai rintakehä ei, mutta harvoin molemmat.

Kuvitelkaa siis yllätykseni, kun yritin kuvitella Ruby Ribbon -muotoilua kauempaa, nimeltään Convertible Slip. Se on oikeutetusti nimetty, koska voit poistaa tai säätää hihnoja ristikkäin. Liukukoko menee pois bändistäsi (saatavana koosta 34-40) ja nostokupit sopeutuvat rintasi kokoon.

Rubiini Ribbon Covertible Slip
Kohteliaisuus
$ 69

OSTA NYT

On vaikea selittää, mutta kupit ulottuvat suuremmille rintapinnoille ja sopivat pienempiin rintakuihin. DDD: ksi olin hieman varma tästä käsitteestä, sillä langattomilla vaihtoehdoilla ei ole ollut parasta tulosraita täydellisempien lukujen osalta. Mutta kummallinen asia tapahtuu; kupit muodostavat mahtavan hissin ja erilliset.

Erottaminen voi olla tärkein, sillä kukaan ei halua saada uniboobia hääpäiväsi. Ei mahtavaa ollenkaan! Kaksikerroksinen kevyt kangas lisää ylimääräistä tukea ja tekee mukavasta istuvuudesta. Etupuolella, vatsa-litteä paneeli puristaa vatsaan tiukempaan ulkonäköön. Paras osa on, että paneeli on saumaton ja ei läpäise mitään vaatteita.

VIDEO: Vihjeitä häät suunnittelusta budjettiin

Pituus osuu mukavaan reisiluun keskipituuteen ja tasoittaa reunoissa, jotta ei synnytä ja epämukavaa linjaa. Silikoni helmaan on niin hieno, että se ei aiheuta epämukavuutta. Se on melkein kuin hierova geeli, joka on joustava ja liikkuu kanssasi kävelemässä. Olet melkein kiusaus laittaa kenkiä ja kutsua sitä päivältä. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 43

map