Paras No-chip hääpäivän kynsilakka

Tiedätkö kuinka hermostunut tuntuu, kun huomaat sirun manikyyriisi? Haluatko todella tuntea sen tavoin hääpäiväsi? Emme ajattele niin. Siksi Sally Hansenin pelinmuokkaava Miracle Gel -kynsijärjestelmä voitti palkinnon. Toisin kuin muut kotimainen geeli-kaltaiset järjestelmät markkinoilla, sinun ei tarvitse suurta valoa laitetta tai kovettamista gadget asettaa näitä kaavoja. Et edes tarvitse perinteistä pohjaa, väriä ja päällystettä. Tämä on yksinkertainen kaksivaiheinen järjestelmä, joka takaa jopa 14 päivän saumattoman kulumisen.

rynnäkkö Hansen Miracle Gel
Kohteliaisuus
Sally Hansen
$ 8

OSTA NYT

Ensimmäinen vaihe on soveltaa värikerrosta; anna sen asettaa ja lisätä sitten toisen kerroksen. Odota muutama minuutti, jotta se kuivuu ja pistä pintamaalisi. Kun se on kuiva, sinun on hyvä mennä. 

VIDEO: Vihjeitä häät suunnittelusta budjettiin

Niin miten se toimii? Kaavojen hiukkaset reagoivat luonnollisen valon kanssa kovettuakseen ja tuottavat kiiltävän, pitkäkestoisen viimeistelyn, joka kilpailee salongin geelipalveluista saamasta viikoittaisesta voitosta. Suurempi bonus: Sinun ei tarvitse uida sormiasi asetonilla liotettua puuvillaa gelien poistamiseksi. Ne tulevat välittömästi pois vain muutamalla pyyhkäisyllä kynsilakanpoistimella.

RELATED: Paras Beauty Buys: kynsilakka

Rivissä on yli 70 sävyä, joten voit mukauttaa kynsisi kukkakuviesi vaaleanpunaisiin ruusuihin tai pukeutuneen pehmeän norsunluun tylliin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 62

map