Häät juhlivat yhdistystä morsiamen ja hänen sulhasensa välillä sekä perheiden, ystävien ja perinteiden sekoittumisen. Joten ei ole yllätys, että asiat saattavat olla hieman monimutkaisia. Älykkäistä perheen juoksuista vierasluetteloon snapsit sosiaaliseen mediaan ovat ja ei, on olemassa runsaasti etikettien kyselyjä harkitsemaan.

Kuka on paremmin opastamaan koko päiväsi kuin myöhäinen, hyvä tunnettu etikettiasiantuntija Emily Post. Sisään Emily Postin häät etiketti ($ 16, amazon.com), Anna ja Lizzie Post modernisoivat heidän suurenmoisen isoäidinsa muodolliset käyttäytymissäännöt, joten morsiamat voivat lähestyä päiväsi helposti ja armolla. Ajaton viisaus, joka on päivitetty modernille aikakaudelle, tämä kirja, eräänlainen Hyvä Abby häitä varten, tulee kattava opas maksan maksimoimiseksi ja stressin minimoimiseksi..

Kirja, joka on nyt kuudennessa versiossa, kattaa kaiken julistamalla sitoutumistasi tekemään draamaattista istumakarttaa lahjaksi lahjaksi. Muita häät etiketti kirjoja, kuten Kaikki häät etiketikirja (9 dollaria, amazon.com), jakaa myös aitoja neuvoja houkuttelevien häätilanteiden ratkaisemiseksi, kuten pyytämällä ystäväsi lähettämästä valokuvia tai pyytämällä apuasi jonkin verran taloudellista tukea, mutta yksikään ihmisten tunne ja kokemus ei ole keskellä miten tämä tekee.

VIDEO: Raha: häät kutsut

“Ole harkintaasi oppaasi”, on ydinfilosofia. “Tee päätöksiä, jotka perustuvat ylläpitämiseen ja hoitamiseen tärkeissä suhteissa elämässäsi.”

Mikä on melko paljon onnellisen avioliiton kaava.