Nämä upeat hääkuvat otettiin kokonaan iPhoneen

Päivät, jotka rajoittuvat käyttämään kallista hääkuvaajaa ja kehittävät laitteita häät häiritsemiseksi, voivat olla menneisyyden asia. Monet parit valitsevat kaappaamaan erityisen hetken ennen hääkuvien paluuta viikkoa myöhemmin. Sen sijaan he rikkoavat uutisia siitä, että he kävivät käytävään sosiaalisen median avulla. Mutta nämä Insta-kuvat voivat olla hämmästyttävän kauniita, jos osaat ottaa niitä. Alla, valokuvaaja Benj Haisch jakaa vinkkejä kauniin valokuvauksen kaappaamiseen suoraan puhelimestasi. Ja kyllä, nämä kuvat kaikki ammuttiin iPhoneen. Vaikea uskoa, oikein? 

1. Aseta aurinko aiheen takana.

Auringonpaistetta aiheen takana on yksi parhaista tavoista saada todella tasainen, imartuva ja ilmava valo. Sinun on todennäköisesti napautettava ja pitämällä kohdetta kamerassa saadaksesi oikean valotuksen, mutta kun se on, se voi näyttää hämmästyttävältä. Ei ole mitään pahempaa kuin huono valo / varjot jonkun kasvojen yli.

2. Varmista häiritsevät taustat

Puhelin Wedding Photos 2
Benj Haisch

Yksi helpoimmista asioista, joita ihmiset voivat tehdä parempien valokuvien saamiseksi, on varmistaa, ettei ihmisten päistä tule houkuttelevia asioita. Oman aiheen asettaminen horisontin yläpuolelle tai alapuolelle on myös jotain varovaisuutta. Kukaan ei halua näyttää siltä, ​​että heillä on jotain kasvavaa päästä valokuvassa.

 

3. Käytä muotokuvatilaa

Puhelin Wedding Photos 4
Benj Haisch

IPhone 7 Plus on hämmästyttävä ominaisuus sen toisessa kamerassa, jossa se antaa ulkonäön matalan syväterävyyden, joka voi auttaa eristämään aiheet pehmentämällä tausta mukava hämärtää. 

4. Saada pitkä

Puhelin Wedding Photos 1
Benj Haisch

Jos yrität sopeuttaa paljon ihmisiä ryhmäkuvaan, yritä jakaa ihmisiä ja ottaa kuva iPhonellasi pään yli. Ei ole mitään pahempaa kuin olla valokuva, jossa jonkun toisen kasvot estävät sinun.

5. Hanki pro-värit kuvaamisen aikana App-nimeltään Filmborn.

Puhelin Wedding Photos 5
Benj Haisch

Useimmissa sovelluksissa voit ampua valokuvia ja laittaa suodattimet niihin sen jälkeen. Filmbornilla voin käyttää suodatinta, kun kuvaan ja näen täsmälleen mitä värit näyttävät, kun otan kuvan. Tämä tarkoittaa, että vietän vähemmän aikaa kuvien muokkaamisen jälkikäteen ja enemmän aikaa roikkuu ystävien / perheen kanssa häätessani..

6. Etsi varjosta

Puhelin Wedding Photos 3
Benj Haisch

Aurinkoisena päivänä kuvat näyttävät hyviltä, ​​jos sinulla on aurinkolasit, mutta jos sinulla ei ole niitä, ota kuvia varjossa antaa sinulle hieman helpotusta lämpöä ja anna silmäsi tauon squinting. Varo, että aurinko tulee puiden oksilla, jotta kuvia ei näyttäisikään pilkottavilta.

Benj Haisch on häät & elopementin valokuvaaja Seattlessa, WA, joka keskittyy dokumentoittamaan uskomattomia hetkiä upeissa paikoissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 45

map