Nainen oli kiusaantunut vartaloa pukeutumiseen häämääseen

Yksi nainen oppi kovaa tapaa, että valitettavasti kiusaaminen ei pysähdy lukiossa tai korkeakoulussa. Kun Minnesota-pohjainen kunto-opettaja Liz Krueger osallistui hääriin hänen ystävänsä kanssa viime kuussa, hänet joutui kärsimään kaikkein inhottavasta ja nöyryyttävästä käyttäytymisestä … ja silloin kun se pahenee … muille naisille tapahtumassa.

“Jos vain tiesin, että valitsemalla tämä mekko häät 90 asteen päivä tarkoittaa niin monet naiset olisivat suorastaan ​​töykeä minulle, ja jopa keksiäni takanani tappaa persettäni, kun olen yksin. Koska lainaus “se oli uskosta ystävilleen, olin tavoitteeksi.” Ja jatka sitten kaatamaan täysiä olutta käteen. Vain yksi maaaaany yön ystävällisistä teoista! “Hän kirjoitti Instagramissa tapahtuman jälkeen. Krueger oli valinnut lyhyen ruumiin-mekon, joka kirjaa hänet irti kuin kukaan, jonka olen koskaan nähnyt. 

RELATED: Tämä Isä / Tytär Tanssi on Coolest Thing You Watch All Day

Jos vain tiesin, että valitsemalla tämä mekko häät 90 asteen päivä tarkoittaa niin monet naiset olisivat suorastaan ​​töykeä minulle, ja jopa keksiäni takanani taputtaa persettäni kun olen yksin. Koska lainaus “se oli uskosta ystävilleen, olin tavoitteeksi.” Ja jatka sitten kaatamaan täysiä olutta alas käsivarrestani. Vain yksi maaaaany-ilon ystävällisistä iloista! Jep. Se tapahtui. Hyvä asia paksulle iholle, kykyä nauraa asioista ja ei ottaa sitä henkilökohtaisesti, ja hyvät ystävät / muusikot minun puolellani �������� #adultsarebullystoo Riippumatta, meillä oli yksi heck s ilo yö ja ei “kasvanut” naisten kommentit / valaistukset voisivat tuoda minut alas hääjuhlaksi :)

Valokuvan lähettänyt Liz Krueger (@mrslizkrueger)

Hyvä uutinen on, että 31-vuotias nainen vastasi siihen, mitä hänelle tapahtui parhaalla mahdollisella tavalla – käynnistämällä #KruegerKindessin, joka on online-liike, jonka tarkoituksena on tukea naisia.

“Aion aktiivisesti tehdä siitä etusijalle tehdä hyviä asioita muille naisille, joka päivä päivältä,” hän kirjoitti Instagramissa. “Jos haluat liittyä minuun tässä liikkumisessa, jakaa tarinoidesi sosiaalisen median kanssa #KruegerKindess ja anna ** tappaa kaikki tytöt ystävällisesti.”

Hyvät naiset, olkaamme mukavia toisillemme nyt, tulemme?!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 47

map