Lady Gaga soittaa tunteitamme: Taylor Kinney ja minä “Still Love Each Other”

Lady Gaga ja Taylor Kinney ovat eläviä todisteita siitä, että joskus ihmiset voivat päästä mukaan jopa kutsumuksensa jälkeen. 30-vuotias “A-YO” laulaja esiintyi SiriusXM: ssä Howard Stern Show tänään, 24. lokakuuta, ja avattiin suhteesta hänen suhteensa hänen pitkäaikaiseen beau.

“Olen todella lähellä Tayloria, hän on ollut rakastaja ja ystäväni todella kauan”, Amerikkalainen Horror Story näyttelijä sanoi, että hän on tukenut uusinta albumia, Joanne, ja hän tuki häntä NBC-näyttelyssä, Chicago Fire.

Kuva, jonka Lady Gaga (@ladygaga) on kirjoittanut

RELATED: Lady Gaga juhlii albumin julkaisuaan Head-to-Toe Pink

“Vihaan kuulostaa hippiä, mutta minä sellainen olen ja niin hän on. Me rakastamme toisiamme, se on”, New Yorker – jonka todellinen nimi on Stefani Germanotta – kertoi isännälle. “Se on vain elämänmuutoksia, ja me kaikki käymme läpi eri vaiheet ja keskitymme erilaisiin asioihin.”

“Ollakseni oikeudenmukainen, mielestäni Taylorin kaunis f-kuningas jäähtyy, että vuosien mittaan, mitä luova muutos, jota olen käynyt läpi, hän on aina tukenut sitä ja rakastanut”, multihyphenaatti lisäsi. “Tällä levyllä on paljon suhdettamme innoittamana, ja hän on erittäin kannattava minulle, joka ilmaisee itseään taiteellisesti.”

En koskaan ajatellut kenenkään koskaan rakastavan minua, koska tunsin, että väärinkäyttäjä pilasi ruumiini. Mutta hän rakastaa jäljelle jäänyttä minua. Hän seisoi minua koko yön ylpeänä ja häpeämättömänä. THATS on todellinen mies. ❤️

Kuva, jonka Lady Gaga (@ladygaga) on kirjoittanut

RELATED: Lady Gaga tulee esiin Carpool Karaoke James Cordenin kanssa

Nämä kaksi jakautuivat viiden vuoden kuluttua (päällä ja pois) yhdessä tämän kesän jälkeen, kun he menestyivät Ystävänpäivällä 2015. Naisilla molemmilla markkinoilla nyt Lady Gaga ei tuntunut innoissaan ajatuksesta Kinney aloittaa dating joku muu, mutta myös sanoi, että hän ei ole “ehdottomasti” kiinnostunut dataansa Tähti on syntynyt co-tähti ja ohjaaja Bradley Cooper.

Tässä toivoo, että tulevaisuus näille rakastuneille linnuille!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 22

map