Kuinka ei kierrä ystäväsi häämusiikkia, kuten kerrottiin “Kauppakamarit” GIFs

Muista sisään bridesmaids kun Kristen Wiigin hahmo Annie unohti tehdä nimityksen hääpäivälahjasta, sai lentää Vegasille ja tuhosi sitten jättiläisen evästeen Lilianin suihkussa? Kuinka voisit unohtaa, eikö? Hän periaatteessa teki jokaisen etiketin faux pas kirjan – ja vaikka mikään se oli tahallinen tai haittapuoli (vaikka Helen täysin ansainnut sen, tbh), hänen tekonsa * teki * melkein pilata häät. Joten periaatteessa, älä ole Annie.

RELATED: Rakkaus InStyle Häät? Tykkää meistä Facebookissa!

Olitpa kunniapuku tai morsiusneito, on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, joita sinun on noudatettava, jotta asiat menisivät mahdollisimman sujuvasti. Keskustelin etikettiasiantuntija Elaine Swannin kanssa, joka rikkoi sen pohjalta eräitä suurimpia virheitä, joita hän näki uransa aikana. Uskokaa tai älkää, estääksesi häätkatastrofin on paljon helpompaa kuin luulet.

Maid of Honor -säännöt

1. Isäntä vähintään yksi tärkeä tapahtuma (ja poimi välilehti)

Valtakunnan maine ei ole ainoastaan ​​vastuussa morsiamen suunnittelusta häät, vaan myös hosting vähintään yksi tärkeä kokoontuminen tai tapahtuma, joka johtaa suuri päivä – ja siihen kuuluu myös taloudellisen vastuun käsittely tapahtuman. “Olipa kyseessä bachelorette-osapuoli, joka auttaa morsiamen suunnitelmaa morsiamen suihkussa, on tavallinen kunniapitäjä isännöidä tai avustaa sen järjestämisessä”, Swann selitti.

Joten ehkä kannattaa ajatella kahdesti ennen kuin ehdotat viikon mittaisen matkan Vegasiin, koska sinä ja bridesmaids nostavat välilehden!

2. Laita ensin morsiamen tarpeet

Varsinaisen hääpäivän osalta on tärkeää, että kunniapu haluaa miettiä rooliaan kirjaimellisesti. “Hän kirjaimellisesti odottaa odottajaa,” Swann sanoo. “Se tarkoittaa auttaa häntä kaikesta siitä, että hän pukeutuu hänen houkuttelevuuteen kukoistansa hänen verhonsa päälle ja varmista, että kaikki lahjat tai kortit, jotka tuodaan seremoniaan, saavat oikean henkilön tai paikan.” häät jälkeen auttaa avioliiton auki ja järjestää hänen lahjoja vastaanottajan niin hän voi saada hänen kiitos kortit valmiiksi ajoissa.

Mikään tästä ei tarkoita, ettet voi hyödyntää valokuvakanavaa tai jääpalaketta häissä – muistan vain, se on morsiamen päivä, ei sinun.

3. Pidä paahtoleipääsi PG

Kun on kunniapuvilainen, sinua pyydetään tekemään paahtoleipä – vain pidä se PG: stä ja jätä likaiset pyykit kotona. Tämä ei merkitse röyhkeää vitsejä, ei tarinoita luonnonvaraisista päivistäsi, eikä yhtään puhetta ex-poikaystävistä! “Jätä kaikki sammakot lampiin”, Swann sanoo. 

Säännöt morsiusneille

1. Älä tee, ellet ole 100-prosenttisesti varma

Vaikka morsian on velvollinen asettamaan talousarvion ja etukäteen aikasitoumuksen, on myös sinun velvollisuutesi esittää kysymyksiä ja varmistaa, että olet 100 prosenttia varma ennen kuin sanot kyllä. “Suosittelen jokaiselle morsiamolle selvittää, mitä heiltä odotetaan taloudellisesti ja heidän velvollisuutensa häät mukaan. Hanki nämä tiedot ensin ennen kutsun hyväksymistä “, varoittaa Swann. 

Jos sinulla ei ole varaa rahoitukseen tai aikasitoumukseen, älä tunne huonoa. Ole rehellinen. Mukaan Swann, yksi suurimmista faux pas voit tehdä on kertoa morsiamen “kyllä” ja sitten vetämällä ulos viime hetkellä. Morsian voi olla halukas vastaamaan tarpeisiisi tai auttaa sinua löytämään rahat – mutta jos hän ei voi, yritä olla loukkaantunut. Sen sijaan kysykää, onko sinulla muita tapoja, joilla voit auttaa häämää, jotta voit silti olla tärkeä ja ikimuistoinen rooli morsiamen suuressa päivänä. 

2. Ole läsnä 

Vaikka morsiusneuvon rooli ei ole aivan yhtä osallinen kuin kunniapuku, sinun on silti odotettava osallistuttava monin tavoin. “Jos asut lähistöllä, suunnittele osallistua kaikkiin toimintoihin, mukaan lukien morsiusasu, bachelorette-puolue ja niin edelleen”, sanoo Swann. “Ja ole valmis viettämään jonkin aikaa tekemällä mitä morsiamen tarvitsee apua, mukaan lukien kaiken sitomisesta nauhojen ympärillä, jotka suosivat kukkien syntymistä hääpäivänä.” 

Yksinkertaisesti sanottuna sinun on oltava läsnä sekä fyysisesti että emotionaalisesti koko morsiamen matkan alttarille.

3. Ota osapuoli alkanut!

Seremonia on ohi, mutta työsi morsiusneenä on vasta alkanut. “Vastaanotossa, bridesmaids ja groomsmen pitäisi olla käytettävissä ja valmis auttamaan osapuoli aloittaa”, Swann sanoo. “Paljon kertaa, kun on aika aloittaa tanssin, ihmiset eivät kiirehtivät lattialle heti – joten morsiusneitojen pitää mennä napata kumppaninsa ja saada se menemään. Heidän on oltava ensimmäisiä tanssilattialla! “

Ja niin, joka sisältää tanssin Wilson Phillipsiin.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map