Katso: Suosituin häämekko Internetissä RN

Kun kyseessä on hääpuku, on niin paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja markkinoilla vastaamaan minkä tahansa morsiamen, että on vaikea uskoa kahden morsiamen voisi käyttää samaa pukeutua. Ja silti, se on sellainen, joka näyttäisi saavan eniten silmämunkeja tai nastoja tässä tapauksessa. Anna: Hollie-mekko Australian etiketti Grace Loves Lace.

A-linjan lattiapituuden tainnutus on kiinnitetty tai uudelleen kiinnitetty 2,5 miljoonan kerrallaan. Ja se ei todennäköisesti tule yllätykseksi, että suosionsa vuoksi mekko on jo loppuunmyyty. Mutta on myös hyviä uutisia. Brändi esittelee uuden version ja se on yhtä upea.

RELATED: Jokainen hääpuvun silhouette sinun täytyy tietää

Hollie 2.0: ssa on vapaasti virtaavat silkkiset sifonkipeitteet olkapäillä sekä keskipalkki halkeamassa pitsihameessa ja samat herkät spagettihihnat.

081116-armo-loves-pitsi-2.jpg
Grace rakastaa pitsiä

Uusi malli maksaa 1,870 dollaria ja tulee valkoiseksi ja norsunluusta. Haluat ehkä tehdä tilauksesi nyt vain, jos tämä päättyy yhtä suosittu kuin edeltäjänsä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map