Body Language Expert sanoo, että tämä on mies Kim Kardashian pitäisi olla mukana

Ennen kuin Kim K ja Kanye West sitoivat solmu ja aloittivat onnellisina – aina muutamia muita ihmisiä, jotka eivät kyenneet pitämään kiinni Kardashianista. Päätimme tarkastella joitain todellisuuden tähtien merkittävimpiä menneitä rakkauksia ja pyysi kehonkielen asiantuntijaa selvittämään, miksi asiat eivät menesty. Mutta mikä tärkeintä, halusimme tietää, mitä se on, pitää Kim ja Kanye’s sadun vahvana voimakkaana kahden ensimmäisen avioliitonsa jälkeen.

RELATED: Jokainen Engagement Ring Ring ja julkkikset, jotka ovat niitä

LAS VEGAS - SEPTEMBER 30: Actor Nick Cannon (L) and Kim Kardashian arrive at the Tao Nightclub at the Venetian Resort Hotel Casino during the club's one-year anniversary party on September 30, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Imag
Ethan Miller / Getty Images

Nick Cannon

Kardashian ja Cannon päivätty muutamia kuukausia sitten vuonna 2006 ja heidän suhdettansa päätyttyä hän muutti Mariah Careyn kanssa, jonka hän meni naimisiin vuonna 2011.

“Kim: n hankala kehonkieli heiluttaa hienosti Nickia, hänen oikea käsivarsi taipuu kummallakin puolella hänen puolelleen sen sijaan, että hän olisi kääritty kokonaan hänen selkänsä ympärille, mikä toisi heidät fyysisesti lähemmäksi: on kuin hän käyttää taivutettua kättäään kiilana erottaa ne “Kun Nick suhtautuu kohti Kimia, hän työntää hänet vartaloon hukkaan, ei mitä odottaa rakastavasta pariskunnasta”, sanoo Blanca Cobb, kehon kieli ja väärennysanturi. 

RELATED: Jälleen elää tyylikkäimpiä Celebrity Häät

<< 2009 Moves Magazine Super Bowl Party >> The Theatre Clubissa 28. tammikuuta 2009 Pietarissa, Floridassa “></div><div class=
Tim Boyles / Getty Images

Reggie Bush

NFL-tähti ja Kardashian olivat esine yli kaksi vuotta alkaen huhtikuusta 2007.

“Reggie on kätensä täynnä taskussaan, mikä osoittaa, että hän on piiloutunut tai epämiellyttävän jotain.” Kim: n suora ja jäykkä asento on ristiriidassa Reggien kanssa, joka suhtautuu kohti häntä. “Ristiriitainen kehon kieli parin välillä yleensä viittaa siihen, että he eivät tunne emotionaalisesti , kertoo Cobb. au!

LIITTYVÄT: 100 Muistettava julkkis häät hetkiä

päällä the Tonight Show With Jay Leno at NBC Studios on October 4, 2011 in Burbank, California.
Kevin Winter / NBCUniversal / Getty Images

Kris Humphries

Ennen kuin Kanye tuli kuvaan ja pyyhkäisi Kim pois, oli Kris Humphries. Valitettavasti heidän avioliitonsa luultavasti menestyvät historiassa yhdeksi Hollywoodin lyhyimmistä (72 päivää), mutta kuten Kim itse myöhemmin sanoi, se on elämäntapa.

“Kris tekee selväksi, että hän on huippukoira suhteessa, kun he matkustavat yhdessä studiossa, hän kulkee Kimin eteen ja käsi on hänen päällään, mikä on merkki siitä, että hän on ehkä hallitseva Vaikka heidän askeleensa ovat synkronoituna, hän etenee eteenpäin, toinen hieno merkki siitä, että Kris ottaa vastuun suhteesta “, Cobb sanoo.

LONTOO, ENGLAND - MAY 23: Kanye West and Kim Kardashian West arrive for the Gala to celebrate the Vogue 100 Festival at Kensington Gardens on May 23, 2016 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
Karwai Tang / Getty Images

Kanye West

Kuka voi unohtaa Kim ja Kanye’s over-the-top nuijit Firenzessä? Morsius heitti Givenchy Haute Couture -paidassa ja vieraat olivat Serena Williams, John Legend ja Chrissy Teigen. Kaksi vuotta myöhemmin, näyttää siltä, ​​että herra ja rouva West ovat edelleen yhä vahvempia ja yhä rakastuneempia aina, kun he astuvat ulos yhdessä.

“Kanye on selkeästi Kim, hänen ruumiinsa on kääntynyt enemmän Kimin kuin hänen omaansa, sydämesi fyysisesti vetää sinut lähemmäs rakastamasi, vaalia ja rakastettavaa. hän on valmis varastamaan suudelman, Kim näkee silmänsä – intiimi ele. Kanyelle ei ole ongelma, joka kertoo kaikille, että hänen naisensa on maailmansä keskellä “, kertoo Cobb.

#RelationshipGoals, kerromme sinulle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 19

map