6 upeita häätilaisuuksia, joihin voit kirjautua Airbnb: ltä

TK
Airbnb: n hyvä

Dobrina Zhekova

07.07.2017 klo 15.45

Kauniin hääjuhlan löytäminen on yksi haastavimmista tehtävistä, joita kohtaat kuukausina sitoutumisenne jälkeen. Paitsi, että tämä paikka muuttuu taustaksi nupit, valokuvat ja paikka, jossa isännöit lähimpien ystävien ja perheesi, mutta se on myös kallein esineesi esihistoriallisuuttasi. Itse asiassa lähes puolet useimmista budjetteista menee varaamaan paikka. Mutta se tulee vasta pitkäjänteisen tutkimusjakson jälkeen, jonka aikana neuvottelet kiinteistönomistajien kanssa ja vietät aikaa turhautuneina kaikesta saatavilla olevista asioista kapasiteettiin ja hintoihin.

Useammin kuin kerran, löydät itsesi ajattelemaan: Miksi tämä ei ole yhtä helppoa kuin varaamalla loma-paikan Airbnb? Ja vastaus on: Se voida. Helppokäyttöinen sivusto kulkee kauniilla paikoilla, joissa voi isännöidä pieni tai keskikokoinen tapahtuma – me puhumme Toscanan linnat, Kreikan huvilat ja kauniit kartanot Catskill-vuoristossa, jotka kaikki ovat täydellisiä lumoava juhla.

VIDEO: Vihjeitä häät suunnittelusta budjettiin

 

Täällä me pyöristyimme kuusi kaikkein upeimmista paikoista, joita voisit varata isännöimään unelmiesi häät.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 28

map