5 väriyhdistelmää täydellinen syksyn häät

Kastanjanruskea, Pale Purples and Cream
Musta & vaalea valokuvaus

Dobrina Zhekova

23. elokuuta 2017 klo 12.00

Toisin kuin yleinen uskomus, kesä ei ole suosituin kausi päästä kiinni. Se laskee, ja erityisesti syys- ja lokakuussa. Ja rehellisesti, ei ole rikos niille, jotka ovat sidottaneet solmua vuoden kuumin aikaan, mutta on jotain luonnostaan ​​romanttista sanomalla, että lupaukset ympäröivät kauniit maisemat ja väritilanteen luonne,.

VIDEO: 5 sisustussuunnittelua

Kun valitset sävyt erikoisnäytöksi, tämä lajike toimii vain sinun eduksi.

“Väripallon valitseminen syksykauden taustalla tarkoittaa, että haet värejä, jotka täydentävät kauden värejä, olivatpa ne lehtiä, elintarvikkeita tai muotia”, kertoo Anne Chertoff, trendisuunnittelija WeddingWire.

RELATED: 9 upeita valokuvia, jotka osoittavat syksyn häät ovat todellisia parhaita

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Valitse appelsiineja, syväpunaisia, kultaisia ​​ja tummia sävyjä sinisistä ja vihreistä. Muista vain mustan ja oranssin yhdistelmä.

“Ellei häät ole Halloweenissa tai Halloween-teemalla, pysy kaukana mustasta ja oranssista häätesi paletiksi”, Chertoff ehdottaa. “[Mutta] voit käyttää kurpitsaa, mieluiten pieniä, koko kauden ajan.”

Tässä on viisi väriyhdistelmää, jotka hän sanoo olevan täydellinen syksyn häät.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 80

map