5 Todella helppoa vinkkejä suurta sitoutumista varten

Nykyään sitoutuminen valokuvaus on jotain pakko. Olipa kyseessä siksi, että haluat ammattimaisia ​​kuvia postittaa sosiaaliseen mediaan, jakaa perheesi kanssa tai olet vain etsimässä hyvää syytä pukeutua kameraan ja soittaa teidän SO: llä, me kaikki muistelemme tämä erityinen hetki. Ainoa takaisku? Aivan kuten mistä tahansa häät- tai sitoutumiseen liittyvästä tapahtumasta, voi olla melko kallista palkata hyvä valokuvaaja muutama tuntia ammuntaan.

Joten jos sinulla ei ole talousarviota, mutta sinä tehdä sinulla on joitain perusvalokuvataitoja, miksi et tee sitä itse? Keskustelimme Viagel Dudau, Dreamstime-valokuvaaja, joka antoi meille parhaat käytännölliset vinkit, joiden avulla voit tehdä hauskuusvalokuvasi.

VIDEO: Mitä pukeutua Destination Häät

 

1. Luota kameraan

“Digitaalikamerat ovat kehittyneet uskomattomasti viime vuosina, ja useimpien kameroiden automaattitila on valmis tuottamaan erinomaisia ​​valokuvia”, hän sanoo. “Jätä kokeilut Manuaalinen, Shutter tai Aperture prioriteetti myöhempää päivämäärää kohden, jolloin sinulla on varaa poistaa epäonnistuneet laukaukset ja olla pahoillani siitä.”

RELATED: Tämä pariskunta oli hullu kamppailulajien kuva Islannissa

2. Sijainti, sijainti ja sijainti

Tämä voi olla kiinteistönvälittäjien mantra, mutta se koskee myös sitoutumista valokuviin. Dudau ehdottaa paikan valitsemista, jossa voit vaihtaa taustat nopeasti ja helposti, esimerkiksi puistossa, jossa voit käyttää penkkejä tai aiheuttaa puun takana.

Koska tämä on teidän hetki, koska liian monet ihmiset kuvissa voivat häiritä, joten yritä välttää viikonloppuja. “Varhain aamuisin toimii parhaiten, ja valaistus on yleensä parempi kuin millään muulla päivällä”, hän lisää.

# -Ryhmä, joka # kerää yhdessä # pysyäkseen yhdessä kauemmin Olimme ehdottomassa räjähdyksessä Joey & Katey #alongtherinon taidepiirin kanssa tänä iltana! #reflections #wereengaged #coloradocouple #rinoartsdistrict #triberedleaf #elokuu #llf #lookslikefilm #denverphotobetties #marlakeownphotography #gettingmarriedsoon #lovelylady #paintingwithreflections #throughthelookingglass

Marla Keownin (@camrafem) yhteinen viesti

3. Vältä suoraa auringonvaloa

Dudau sanoo, että suora auringonvalo luo hämmästyttäviä varjoja. Mutta se ei tarkoita, että joudut pysymään varjossa, päinvastoin. “Jos pysytte puun alla, jossa on hyvin valaistu kujalla takanasi, kasvosi ovat tummat puun varjon takia. Jos sinulla on puun runko tai tumma pensas taakse, kasvosi on altistunut, ” hän lisää.

RELATED: 5 mainostustapaa ilmoittaa sitoutumisesta sosiaaliseen mediaan

4. muotiasioita

Se aina tekee, jos sinä kysyt meiltä, ​​mutta se on erityisen tärkeää, kun asetat kameraan.

“Yritä välttää ääripäitä, kuten valkoisia tai mustia, tai hauskoja värejä. Yritä myös välttää raitoja, pisteitä, futuristisia malleja tai suuria brändin logoja, jotka on räjäytetty vaatteesi päälle”, Dudau sanoo.

Loppujen lopuksi tämä on sitoutuminen valokuva ampua ja keskittyminen pitäisi olla sinä ja kumppanisi, ei söpöä vaaleanpunaista polka-pisteen hamea, jonka saat viime perjantaina.

Makea pikku hetki Ojai, Kalifornia w / @lauriearons @mindyricedesign @jendelesie @ojairesort #ojai #sweetmoment #truelove #wedding #lovethisphoto

Aaron Delesien (@ aarondelesie) yhteinen viesti

5. Hauskaa

Aikaisempien valokuvien tarkoituksena on ennen kaikkea pitää hauskaa. Älä yritä näyttää Kate Mossilta, älä yritä tehdä vaarallisia tai outoja poseja. “Olkaa luonnollisia”, Dudau sanoo. “Hymy, nauraa ja rentoudu vähän.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 5

map