11 Epätavallisia lahjoja, joihin voit rekisteröityä

Epätavallinen Wedding Registry Gifts
Kohtuullinen ZOLA.com, Cass Loh

Jennifer Spector Zolasta

27. kesäkuuta 2017 @ 15:00

Levyt. Lasit. Arkkia. Pölynimuri. Nämä ovat (hieman) rekisterimerkkejä ja oikein. Uudistetut asunnot vaativat joitain perusasiat, ja juhlan ja häät välinen aika on tilaisuutesi varmistaa, että kaikki rekisterikantaasi kuuluvat. Käytä tätä aikaa päättää, mitkä olennaiset tarvitsevat päivityksiä, jotka tarvitsevat tossing ja jotka tarvitsevat nyökkäyksen häät halua luettelo.

Kun olet valmis puhumaan kylpypyyhkeistä ja pastapohjista, todellinen hauska alkaa. Olemme vakaasti uskovia tekemään rekisteristä todella heijastaa sinua pari. Oletko kiinnostunut kokemuksista, elektroniikasta tai kenties hienosta sisustuksesta? Aiotko suunnitella jännittävää häämatkaa, joka herättää uusia matkatavaroita? Ehkä haluat rahallisen rahaston päivälliselle suosikki paikallisessa ravintolassasi.

VIDEO: Häätrekisteri tekee ja ei

Meidän filosofia on tämä: jos lisäät henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia suuri päiväsi, lisää häät lahjoja, jotka edustavat yhteistä makua ja etuja. Siellä nämä ylimääräiset ainutlaatuiset lahjat tulevat siihen, että me vannomme räjäytämme vieraasi pois.

Pienikokoisesta ruuveista ja 3D-pannukakkujen tulostuksesta robottiin foosball-pöydälle ja kalamajoitukselle, tässä on muutamia mieleenpainuvia suosituksia, joiden avulla voit aloittaa. Lisää muutamia näistä lahjoista rekisteriisi, ja he varmasti saavat vastavuoroisen elämän pois entistä suuremmasta alusta.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 12 =

map