10 morsiamen valkea mekko, jota voit käyttää häällesi

TK
Kohteliaisuus

Kristina Rutkowski

Kesäkuu 09, 2017 klo 11:45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Löydä täydellinen mekko häät päivä voi olla erittäin ylivoimainen sekä kalliita. Jos tukkoinen morsiuspuvun vierailu ja painajaisnäytteen myyntiradat eivät ole sinun juttusi, yritä ostaa suoraan kiitoradalta.

Monet hienot suunnittelijat tarjoavat kauniita mekkoja ja allekirjoitusvalkoisia siluetteja, joita voidaan käyttää morsiusneitoina. Suorita paikalliseen tavarataloon optio-oikeuksille heti ostoskorissasi tai osta suosikki go-to -design-verkkosivustoja ja palaa suoraan kotiisi mukavasti.

Olitpa etsimässä jotain klassikkoa, boheemaa tai modernia, olemme pyöristyneet muutamia suosikkisuunnittelijoihimme, jotka tarjoavat hienoja vaihtoehtoja nykyaikaiselle morsiamelle ja häätskenaarioille. Yksi vielä tarkistaa tehtävälistan! 

VIDEO: Step Inside Jewelry Designer Jennifer Meyerin koti

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 5 =

map