10 Iconic Movie Häät, jotka vielä antavat meille kaikille tunteille

On hieno päivä valkoiselle häämallille! Me tarkoitamme, että on mukava päivä huolehtia katsella söpöjä häät kohtauksia joistakin romanttisista elokuvista kaiken aikaa. Olemme pyöristettämässä suosikkihahmoja Hollywoodin keittiömuistomme, jotta voisimme rakastaa rakkautta – tai Kummisetä, laittaa sinut tunnelmaan italialaiselle ruoalle ja mob-elokuville.

Kummisetä
Epäilemättä kaikkein * ikonimainen elokuva häät kohtaus elokuvateatterissa – ja hämmästyttävä ääniraita käynnistää.

RELATED: Celebrity Veil-Friendly-kampaukset, joilla voit luoda oman häät

Sinkkuelämää
Big ja Carrien New Yorkin naapurustot eivät olleet täsmälleen suunniteltuja (ahem, se on vähättelevä), mutta tämä kohtaus tulee alas yhtenä parhaista häätajista koskaan. (Äläkä korosta, he kokoontuvat loppuun.)

 

Morsian karkuteillä
Ei ole mitään klassista kuin katsella Julia Roberts ja Richard Gere ratsastaa hevosia osaksi suuri tuntematon jälkeen päästä kiinni Morsian karkuteillä. Vaikka tämä hetki tapahtuu elokuvan loppusijoitukset, niin, er, spoiler hälytys.

 

Iltahämärä
Katso, Edward ja Bella vahvistavat vampyyri-inhimillisen rakkautensa angsty / emo-häät.Pyörtyä. Muuten Bella-mekko on todella upea – on ihme, että voit ostaa virkistysmahdollisuuksia kaikkialla Internetissä.

VIDEO: Kuinka paljon se maksaa morsiusneitoa?

 

Rakkaus oikeastaan
Mikä, jättiläinen bändi ei näytä häätesi ja yllättää teidät The Beatles -versiolla “All You Need Is Love”? No, se on mitä Rakkaus oikeastaan on. Liity meihin, kun me elämme esimiesten kautta tällä hetkellä.

 

Graduate
Jos sinulla on vain aikaa katsoa yksi kohtaus Graduate, tee se tästä. Toki Ben ei tee aikanaan estää Elainen häät, mutta heidät lopulta päätyvät heti yhteen, kun hän sanoo “teen” toiselle miehelle. Se on todella hurja loppu, ja Elainen morsiamen ilme on oikeassa.

 

Kuokkavieraat
Kuinka ihana on se, kun Owen Wilson keskeyttää parhaan ystävänsä häät ja julistaa rakkautensa Rachel McAdamsille? Myös sivun huomautus: Rachel McAdamsilla on vakavia taitoja romanttisten elokuvien poimimiseen tähtenä. Selvästi hän on voittanut elämässä.

RELATED: Emmy Rossum korvasi hänen häät kukat

Kävele muistaa
Tiedämme, tiedämme, Kävele muistaa (aka suosikki elokuvasi keskikoulussa) päättyy tragediaan. Mutta se ei tarkoita sitä, että Mandy Moore ja Shane Westin häät eivät olleet #goals.

 

Tuhkimo
Kukaan ei tee häät kuten Disney! Tuhkimo sai hänet onnelliselta lopulta, kun hän meni naimisiin Prince Charmingin kanssa, ja he näyttivät upealta (tyttö on aivan choker-trendillä). Ainoa kirkollinen häämatka, joka jopa tulee lähelle, on Will ja Kate. Melkein.

 

Mamma Mia!
Koko tontti Mamma Mia! pyörii Meryl Streepin ympärille, joka yhdistää hänen yhden todellisen rakkautensa ja elokuvan lopussa täysin naimisiin ja se on täysin ihana. Jos Oscar olisi hyvä häät kohtauksia, Meryl selvästi voittaa.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 15 =

map