Vicelandin Hailey Gates Global Fashion ja Women’s Rights

Hailey Gates on haastateltu osana American Voices-sarjaa. Seuraavassa on Tyylissähelmikuuhun, uutiskeskuksiin ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Hosting Vicelandin Undressed States sarja on antanut entinen Miu Miu -mallin törmäyskurssin maapallo- ja tutkiva raportointi. Kausi 2, Gates jatkaa tutkimustaan ​​kulttuurisista kysymyksistä, muodista ja naisten oikeuksista selkeästi amerikkalaisella linssillä.

Koti: New York City

Ikä: 26

Kuinka tunnet hänet: Isäntänä Undressed States Vicatessa, Gates käyttää muotia lähtökohtana naisten oikeuksien ja sosioekonomisten kysymysten tutkimiseen, joskus sodan runtelemissa maissa.

Mitä seuraavaksi: Gates on kuvattu paikallisissa paikoissa, kuten Bolivia ja Meksiko kaudelle 2, jonka on määrä esitellä tänä keväänä.

SAMANKALTAISET Atlantan Zazie Beetz mitä hän toivoo tapahtuu kaudella 2

Miten päättää, mitä pakata, kun päätät ampua uuden jakson? 
Se on tämä outo kokemus, jossa ajattelen: “Minun on käytettävä jotain tarpeeksi viileää, jotta katsojat luottavat siihen, että tiedän, mistä puhun, mutta myös jotain käytännöllistä, jotta voin tehdä kaikki, mitä tarvitsen.” Mutta ei mitään niin käytännöllistä, että näyttää yrittävän olla Christiane Amanpour safaripukuisena 90-luvulla tai jotain.

Mitä ajattelet Yhdysvaltojen muotiin nyt??
Internet näyttää lyö amerikkalaista muotia siinä mielessä, että kaikilla on hyvä tyyli, mutta ne näyttävät myös epämääräisiltä. On vaikea erottaa luovuutta mimikkeestä.

Yhdessä kattaa muotin ja kulttuurin risteys, Undressed States on myös osoittanut, että etsit tamponeja Venezuelan mustilla markkinoilla ja haastattelemalla pappeja Abdul Aziz Ghazi, Pakistanin itseään julistavan islamilaisen valtion sympatiaattori. Miten löydät oikean tasapainon?
Se on kuin piileskelee parsakaalia jäätelössä. Huumorintajuuden ylläpitäminen on avainasemassa ihmisten keskittämisessä myös käsillä oleviin kriiseihin.

RELATED: Ageless Beauty Advice Laura Dern sai isoäitinsä

Mitä haluat saavuttaa sarjassa kaudella 2??
Tämä voi olla esitys muotin kuunvalosta näyttelystä naisten oikeuksista, mutta se voi koskea myös Venezuelan taloutta ja Kiinan sensuuria. Se on episodi ja maakohtainen. Yksi suosikkiosastani on, että voimme kattaa kaiken.

Koska amerikkalainen matkustaa ulkomaille, mikä hämmästyttää sinua?
Naisten kehoista on tullut todellinen taistelukenttä politiikalle. Pariisissa, kuten muinainen muotin syntymäpaikka, on syrjiviä lakeja, jotka perustuvat islamoosi-fobiaan [esim. Julkisten julkisivujen kieltäminen].

RELATED: 5 Tehokkaita naisia, jotka taistelivat palkkatasolle ja voitti

Mikä on sinun suosikki osa töitä?
Pidän siitä, että tarjoamme katsojille tunnetta siitä, millaista on todella olosuhteissa, mikä voi antaa yhtä paljon tietoa kuin raportti. Ja olen kiitollinen siitä, että esitykseni avulla voin ilmaista tunteitani, joka ei ole jotain, jonka toimittajille, etenkin naispuolisille toimittajille, sallitaan aina kameralla. Ehkä rikkoin kaikkia sääntöjä, mutta olen hyvin kiitollinen siitä.

alkaen Tyylissähelmikuuhun, uutiskeskuksiin ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 50

map