Unohtumattomia vierasmajoja koskaan lain ja järjestyksen mukaan: Erikoisväestöyksikkö

Laki & Order SVU Sarah Hyland - Embed 2016

Samantha Simon

21. syyskuuta 2016 @ 18:00

Laki ja järjestys: Erityisryhmien uhrit on pitänyt meidät varpaissamme 17 vuodenaikana, ja toistaiseksi menettelyllinen draama on hyvin tunnettu sen järkyttävistä juonista, kuten se on kuuluisan julkkis vieraan tähteä. Tiedämme jo tämän kauden 18, joka esittelee tänä iltana klo 9.00. ET NBC: llä on varapresidentti Joe Bidenin kaiutin ja odotamme innokkaasti selvittää, mitkä muut tuttuja kasvoja kävelee tänä vuonna. 

Juhlimaan kaikkien uusien jaksojen paluuta katsomaan joitain ikimuistoisimmista vieras tähdistä, jotka ovat koskaan ottaneet käyttöön näytelmämme SVU maraton-jotkut heistä useaan otteeseen, kuten Moderni perhe tähti Sarah Hyland. 25-vuotias näyttelijä on esiintynyt sarjassa kahdesti, ensin näyttämällä lapsiuhrin kauden kolme episodiin “Repression” ja myöhemmin palaamaan sarjaan tappajan roolissa kauden kymmenen “Hothouse”: ssa. Ja Hylandille, jokainen kokemus oli unohtumaton omalla tavallaan. 

“Ensimmäinen kerta, kun olin aina näyttelyssä ollessani 10-vuotias, ja Mariska Hargitay oli vain absoluuttinen ilo työskennellä”, Hyland kertoi Tyylissä Tämä viikko. “Ensimmäinen muisti sarjasta on todella hauska pikku anekdootti. Kävelin poliisiasemalle haastateltavaksi, ja toisella otteella menin ylös ohjaajalle ja sanoin: “Hei, olen pahoillani, mutta luonani äiti kertoo linjan, josta meidän oli päästävä suoraan koulusta – mutta minulla ei ole reppua. Eivätkö heillä olisi reppua? “He olivat kuin” Oi minun suutani, hyvä saalis – kiitos, Sarah! “Olin kymmenen, ja ajattelin vain, että minun olisi pakko laittaa rinkkaani jonnekin, jos tulin suoraan koulusta . En usko, että rekvisiitta kaveri oli erittäin tyytyväinen minua kutsumasta häntä ulos. “

Eric Liebowitzin / NBC / NBCU Photo Bankin kautta Getty

Vuonna 2009 Hyland palasi näyttelyyn kuvaamaan Jennifer Banksia, loistava mutta nukkumaton opiskelija, joka tappoi kämppäkaverinsa, mikä on epäilemättä yksi häiritsevimmistä tonttiviivoista tähän mennessä. “Se oli todella suosikkihahmoni, joita olen koskaan pelannut”, Hyland sanoi. “Olin pakkomielle Tyttö keskeytti ja olin lukenut kirjan ensimmäistä kertaa ollessani 15-vuotias, ja halusin aina pelata tällaista hahmoa. Silloinkin kun kuulin sen, olin kuin: “Tämä on minun Tyttö keskeytti hetki, ja yritän tuoda mahdollisimman paljon oikeudenmukaisuutta siihen. “” Mutta tällainen henkisesti epävakaa luonne ei ollut helppoa. “Kokeiluprosessi oli todella hankalaa”, sanoi Hyland. “Lisäksi olin juuri 18-vuotias ja se oli ensimmäinen kerta, kun olin asetettu ilman vartijaa. Joten ei vain ollut yksi vaativimmista rooleista, joita olin koskaan pelannut, mutta minulla ei ollut äitiä siellä. Olin ensimmäistä kertaa itselleni rooli monin tavoin – ja se oli hauskaa. “

Selaa alas vielä useimpiin ikimuistoisimpiin ja yllättäviin vierasmaaleihin Laki ja järjestys: Erityisryhmien uhrit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map