The Royals: Kaikki Juicy vastaukset saimme Season 3 Premiere

 Royals - LEAD
E!

Tessa Trudeau

05.12.2016 @ 14:30

Siitä asti kun Royals debytoi E! takaisin maaliskuussa 2015, olemme olleet kiiind of pakkomielle. Sarja on täynnä draamaa, pettämistä, mysteeriä, romaania ja jotkut erittäin houkutteleva ihminen. Mitä muuta haluat mahdollisesti televisiosarjassa??

Kun kerrot meille, mistä jäimme viime kauden finaaliin, saimme vihdoin oppia, joka tappoi kuningas Simonin. Tappaja tuomittiin oikeuteen, kun murhaamisen todellinen ilmapiiri ilmestyi jalkapallo-ottelussa, ja joukko otti asiat omiin käsiinsä. Näimme myös, että kuningas Cyrus naimisiin ja hänen uuden vaimonsa synnyttävät pojansa – vaikka se osoittautui väärennetyksi häämme Queen Helenan käsityön ansiosta – ja Prudence ja vauva näennäisesti menivät pois ohuesta ilmasta. Mutta kaikkein järkyttävintä, saimme tietää, että prinssi Robert olisi tosiaankin ollut elossa koko ajan.

Finaali jätti meille monia vastaamattomia kysymyksiä, ja kunkin tarinan mahdolliset tulokset olivat ilmeisesti loputtomia. Mutta sunnuntai-iltana, Season 3 -esitys, huomasimme paljon uusista tiedoista ja joistakin tärkeimmistä kysymyksistämme vastattiin lopulta. Lue alla saadaksesi selville, mitä löysimme kaikista suosikkihälyttävistä kuninkaallisista perheistämme. Viritä sunnuntaisin E! kello 10 ET nähdäksesi kuinka se kaikki toimii.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − = 81

map