Tarkastele Hills 10: n eniten dramaattisia hetkiä

Kymmenen vuotta sitten viime kesäkuussa, Kukkulat ensi-iltana MTV: llä ja toi mukanaan joitain kaikkein dramaattisimpia tv-elokuvia, joita maailma oli koskaan nähnyt. Tänä yönä, Hills: That Was Then, Tämä on nyt ilmestyy klo 9.00. MTV: llä ja lupaa palata draamilla vain tällä kertaa, suosikki Cali-tyttömme Lauren Conrad on tulossa puhtaaksi siitä, millaista oli todella tähdellä näyttelyssä.

Kaikkien mehukkaiden takana olevien kohtausten ennakoinnissa LC todennäköisesti ilmaisee erikoisen, ja olemme päättäneet palata joihinkin näyttelyn ikimuistoisimpiin hetkiin. Kuka voi unohtaa sen ajan, jolloin Whitney otti rumpu kansallisen televisiossa tai kun LC huomasi Heidiin kuuluisasti: “Tiedät mitä olet tehnyt”? Näiden super dramaattisten kohtausten uudelleenkatseleminen vaikeuttaa uskoa, että valetut jäsenet säilyivät esityksessä. Me taas olemme kiitollisia siitä, että kuusi koko vuodenaikaa on täynnä huhuja, vastakkainasetteluja ja kyyneleitä uudestaan ​​ja uudestaan.

Kausi 1, Jakso 10: Kaudella yksi finaali, LC on valtava päätös tehdä: Onko hän ottaa kesäharjoittelu Pariisissa tai oleskella Kaliforniassa poikaystävänsä Jasonin kanssa? Loppujen lopuksi rakkaus voittaa – vain kaatua seuraavan kauden aikana, kun opimme Jasonin ja Laurenin hajoamisesta. Teen Vogue toimittaja Lisa Love tekee siitä entistä tuskallisemmaksi, kun hän tuo Laurenin kokoukseen syksyllä ja kysyy: “Lauren tulee aina tuntemaan tytön, joka ei mennyt Pariisiin. Pahoitteko tätä päätöstä? “

Kausi 2, Jakso 7: Kahdessa kaudella on selvää, että Spencer ajaa vakavasti kiekkoa BFF: n Laurenin ja Heidin välille. Kun hän rohkaisee Brodyä kytkeytymään Jenin kanssa, Lauren ei pidä kiinni Heidistä – ja aivan kuten sellaiset, nuo kauniit kauden muistot huoneestaan ​​siirtyvistä tytöistä ovat kauan kadonneet.

Kausi 2, Jakso 12: Muotihaaveet ja kauhut todella tulevat totta kahteen kauteen. Laurenin co-intern-at Teen Vogue, Whitney, valitaan malliksi Hilary Swankin Oscar-mekko Hyvää huomenta Amerikka, mutta hän päätyy laukaisemaan portaita suoraan televisioon. Vaikka hän palaa armollaan, kohtaus on laskenut sisään Hills historia (enimmäkseen GIF-muodossa).

Kausi 3, Episode 1: Kauden kolme avautuu eeppisellä taistelulla Heidin ja Laurenin välillä, jälleen kerran heittämällä ne eräänä TV: n kaikkien aikojen parhaana frenemiana. Kaksi käydä Frankie syntymäpäiväjuhlassa, kun Lauren kohtaa Heidiä “sairastaneista huhuista”, johon kuuluu seksuaalinen nauha.

Kausi 3, Jakso 16: Voi hyvä vanha Justin Bobby. Audrinan uudestaan, uudestaan, poikaystävä – tunnetusti vähäpätöisimmin hänen pitkät ja häpeälliset lukot – ehdottomasti herättää draamaa koko näyttelyn ajan. Yksi hänen pahimmista liikkeistä on suudella baarimikkoa Audrinan silmien edessä.

Kausi 4, Jakso 5: Kausi 4 on kallioinen Laurenille ja Audrinan ystävyydelle – on selvää, että kaveriporukka tilan LC, Audrina ja Lo välillä ei yksinkertaisesti toimi. Tässä kuuluisassa ripsiväreissä, Audrina ja Lauren kohtaavat lopulta jännitteitä ja päättävät tehdä asioita.

Kausi 4, Jakso 19: Kaksi vuodenaikaa hänen ensimmäinen muodin faux pas on Hyvää huomenta Amerikka, Whitney on ehdottomasti talteen. Hän tekee päätöksen vakavasta urastaan ​​ja siirtyy Big Apple, jossa hänellä on työtä Diane von Furstenbergin kanssa. Onneksi Whit fanit, se ei tarkoittanut, että hän lähti todellisesta televisiosta … Enter: Kaupunki.

Kausi 5, Jakso 10: Speidi vihdoin naimisiin! Häät ovat iso käännekohta näyttelyssä: Spencer kutsuu Lauren ja pyytää häntä tulemaan kertomaan hänelle, että se muuttaa Heidin elämää ja Lauren todellakin ilmestyy; niin myös Kristin Cavallari tekee odottamattoman sisäänkäynnin.

Kausi 5, Jakso 11: Poika, ei Kristin sekoita asioita, kun hän korvaa Lauren näyttelyn johtajaksi. Kattopuolella hän lähtee suoraan Justin Bobbyn puolesta, ja Stephanie päättää mennä sisään. Kristin vastauksena heittää joitain villiä loukkauksia (sinun täytyy myöntää, että “piranha” on melko luova).

Kausi 6, Jakso 1: Vuonna 2010 Heidi ja Spencer näyttivät olevan koko tabloidit, todennäköisesti siksi, että monia muutoksia tapahtui. Heidi läpäisi 10 päivässä muovisia leikkauksia; kauden avaajana kuulemme heistä kaiken, kun hän menee Coloradolle käymään hänen (suuresti järkyttyneenä) perheelleen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 48

map