Tamar Braxton on energisoiva läsnäolo. Kun monen hyphenaatin (Grammy-ehdokkaan R & B-laulaja, tosi-tähti, talk show -vahti, muotisuunnittelija ja äiti) saapui äskettäin Tyylissä toimistot puhumaan viimeisimmästä kaudesta Braxtonin perhearvos, tänä iltana tänä iltana WE 9 / 8c, hänellä oli niin monta erilaista projektia puhua siitä, että oli vaikea selvittää, mistä aloittaa. Mutta me lyömme kaikki pohjat –ja sai hänet paljastamaan salaisen aseensa keittiössä. Lue lisää Braxtonin perheen todellisuudenäyttelyn viidennen kauden esikatselusta, lisää hänestä Tanssia tähtien kanssa terveys pelottaa, ja miten hän tasapainottaa kaiken lähes 3-vuotias kotona.

Tyylissä: Puhutaan uudesta kaudesta – tuntuu, että äitisi on suuri osa tarinoita, joita aiomme nähdä.
Braxton: Kyllä, hyvin vanhempamme ovat vanhempia ja vanhempani ovat eronneet. Joten äitini on yksin, ja se on yksi asia, jota me kaikki huolestamme … hänen ollessaan kotona itsensä. Hän ei ole viimeisen parin kuukauden aikana ollut parasta terveyttä. Hän yleensä huolehtii itsestään ja hän on päällä ja noin – mutta viime aikoina hän on kohdannut joitakin haasteita, joissa hän ei saa olla itsestään. Ja hänen lapsensa, olemme täällä huolehtimaan hänestä. Sisaruksissani asuvat sisareni haluavat, että äitini pysyisi Atlantassa ja Toni ja minä halusimme hänen olevan LA: ssa. koska tuntuu siltä, ​​että voimme paremmin huolehtia hänestä ja pitää silmällä. [Georgiassa] Trina ja Tawanna asuvat tunnin päässä. Haluan sanoa tämän kauden Braxtons on enemmän kuin ensimmäinen ja toinen vuodenaika-se on minun suosikki tähän mennessä. Ja ammutaan vielä. Se tarina ei koskaan pääty, eikö? (nauraa) Tykkäät elokuun loppuun ja menemme sitten ammuntaan Tamar ja Vince.

Onko tässä vaiheessa selvää, missä äitisi elää?
Sinun täytyy katsoa!

Ymmärrän kyllä. Mitä olet oppinut viestinnästä viiden vuoden aikana? Braxtonin perhearvot?
Olen oppinut niin paljon. Mielestäni suurin asia on: Odota, kunnes joku pyytää mielipiteesi tai neuvoja. Olen nuorin ja siksi usein annan vain pyytämäni neuvoja. Ja se ei ole aina niin hyvä. Ajattelin auttaa sisariani, mutta minä todella satutan heitä … enkä halua tehdä sitä. Joten olen oppinut hiljentämään hieman, kunnes joku pyytää minua. Odotan, kunnes he pyytävät ja sitten annan heille totuuden. Uusi sääntö on: jos kysyt minulta, niin minä tahdon kertoa sinä.

Onko sinulla samanlainen dynamiikka Aito, istuu pöydässä naisia?
Joo. Jos en olisi kasvanut viidellä sisarella, en usko, että ymmärsin, että viisi eri naista, viisi erilaista persoonallisuutta. He kaikki muistuttavat sisareni. Menemme niin hienosti, ja ne ovat melko parhaita ystäviäni. Meillä on joitain päiviä, joista voimme olla eri mieltä ja me kaikki työskentelemme toistensa hermoja vastaan, mutta tämä on todellista ystävyyttä ja se on todellista elämää. Katson sitä tyttöystävänä sisäänkirjautuneena tunnina.

Kuinka musiikki sopii tähän?
Musiikki on kaiken. Hankkeeni ovat myymälöihini. Nyt olen valmis takaisin studiossa ja en vain voi odottaa.

Viime syksynä teillä oli vakava terveydentila, joka pakotti sinut vetäytymään Tanssia tähtien kanssa. Mikä oli sellainen sinulle ja miten tunne nyt?
Tyttö, se oli elämäni pelottavin hetki. Se oli niin pelottavaa, ajattelin lääkäri käveli minulle käytännöllistä vitsiä. Tiesin, että he olivat järkyttyneitä, että lähdin hätäpuhelimesta palata takaisin Tanssia tähtien kanssa. Tiedän, että se kuulostaa kummalliselta, mutta rehelliseltä jumalalle, en usko, että olin sairaana – ajattelin, että minulla oli flunssa tai jotain sellaista. Ja sitten ajattelin, että minulla oli pnemonia, joten ajattelin: “OK, saan antibiootteja ja minä menen hyväksi.” En tiennyt kuinka sairaaksi olin. Sitten lääkäri tuli huoneeseen ja sanoi: “Sinulla on useita veritulppia, joten oletko valmis tanssimaan nyt? Oletko valmis pelaamaan elämäsi kanssa?” Minulla oli rintakehä poisto-oireeni – minulla oli ylimääräisiä luita minun rib-alueella ja heidän piti poistaa molemmat luut, koska ne pakkivat suoneni ja sain veritulppia. Asun melko terveellisen elämäntavan – käytän säännöllisesti ja syödään terveellisiä, ellei Shake Shackia ole. Niinpä minun tapauksessani ei ollut mitään, mitä olisin voinut tehdä estääkseen sen, mutta suosittelen kuitenkin, että kaikki menevät lääkärillesi säännöllisesti ja saavat verensä.

Kuinka poikasi Logan teki sinusta paremmin työsi?
Hän on vain tehnyt minut paremmaksi. Mielestäni juuri ennen kuin Logan tuli meidän elämäämme, olin vain ura-suuntautunut, kaikki Vince ja minä – ja nyt olen todella kyse Loganista. Se on parasta äitiä, jota voin olla. Terve ja onnellinen, jotta voin olla terve ja onnellinen hänelle.

Mitä talosi arvot kasvoivat?
Rukous oli iso asia perheessäni. Molemmat vanhemmat olivat pastoreita ja joka lauantai-aamuna me paastosimme ja rukoilimme. Ja uskon, että se oli hämmästyttävää, koska sinun täytyy uskoa jotain – se ei voi olla sinusta, sinun täytyy puhua suuremmalle voimalle ja nojata jollekin ja jotain. Tottelemalla, että meillä nuorena ikään olemme todella antaneet meille jotain uskoa ja toivoa.

Miten tasapainotat kaiken?
Koska ei ole nukkua, koska minulla on taapero, olen oppinut hyödyntämään aikani hyvin. Joten jos olen sängyssä ja en pääse nukkumaan, luin vain joukon sähköposteja ja vastasin heitä takaisin. Olisit yllättynyt, jos priorisoit asioita, jotka sinun pitää tehdä päivässäsi, kuinka kauan olet todella jäänyt jäljelle.

Toisaalta asioita, joskus on vaikea sammuttaa, kun olet aina go-go-go-tilassa. Miten tuulet?
Minä syön! Syön ja minä kokki. Rakastan kokata. Haluan miellyttää muita ihmisiä. Kuten toisena päivänä ystäväni Adriennella oli Cinco de Mayo -juhlat ja hänen poikaystävänsä oli kuin: “Meillä on tacoita ja kaikkea, mutta minä rakastan enchiladoja.” Joten sain siihen kanaa enchiladaksia. Olen melko kuuluisa heistä. Minulla on vain painepesu ja se on paras keksintö elämä– Ostin kaikki ystäväni. Joten voin kokata minun kananlihan tunti, jossa se on silputtu ja kostea.

Mitä seuraavat kuusi kuukautta näyttävät sinulle?
Se on jännittävää. En voi kertoa sinulle, koska se tulee olemaan Braxtonin perhearvot tällä kaudella, mutta voin sanoa, että aloitan sen, mitä olen aina halunnut tehdä. Kyllä, minulla on vaatetusviiva, olen laulaja, minulla on talk show … mutta minulla on todella jotain, todella innoissani. Ja se tulee pian. Sitten Aitoon syyskuussa ja aloin aloittaa tallentamani uuden albumin, jonka suolistani kertoo, tulee olemaan minun paras koskaan. Ja Tamar Collectionin putoaminen tulee ulos … Olen aina innoissani syksystä, koska kaikki uudet kengät ovat!