Sisäpuoli: Prada & Miu Miu: n Great Gatsby -pukuja Siirry näyttöön

 Great Gatsby Prada Costumes
Kohteliaisuus Kuva

Brooke Mazurek

2. toukokuuta 2013 @ 10:45

Jos et ole jo innolla odottamassa Baz Luhrmannin elokuvan sopeutumista The Great Gatsby, Miuccia Pradan ja Catherine Martinin suunnittelemat täysin dekadentit puvut houkuttelevat sinut täysin sisään. Prada, joka on tehnyt yhteistyötä Luhrmannin kanssa Romeo + Juliet, valittuja vaatteita aikaisemmista kokoelmista, jotka jo olivat 1920-luvun elementtejä ja muotoilivat ne uudelleen kummallekin elokuvalle kahdelle pallolle. Upea tulos on räätälöity kokoelma, joka näkyy paitsi elokuvassa (teattereissa 10. toukokuuta), mutta myös uudesta näyttelystä, Catherine Martin ja Miuccia Prada mekko Gatsby Sohon Prada Epicenterissä. Se merkitsee ensimmäistä kertaa, että Prada – ja Miu Miu – vaatteet ovat samassa katossa, ja olimme siellä katsomassa hienoja paljetteja, kristalleja ja helmiä sisältäviä puvut lähellä New Yorkin aukkoa sekä Prada-pukeutuneita vieraita Florence Welch, Katy Perry, elokuvan tähdet Carey Mulligan ja Isla Fisher sekä yhteistyökumppanit Catherine Martin ja Miuccia Prada. Uudessa romaanissa F. Scott Fitzgerald muutti puolueita itse hahmoiksi, ja Prada pystyi tekemään samoin näyttelyn kanssa. Peilien pukujen runsasluokitus, keskusta-avaruus on sisustettu räätälöitynä Gatsby tapetit, näytöt taaksepäin -näytöillä ja koristeellisia lisävarusteita. “Toivon, että olisin voinut olla elokuvassa vain pukeutua”, kuulimme yhden vieraan kuiskaavan toiselle. Emme ole koskaan halunneet olla Daisy Buchanan lisää.

Näyttely on esillä Soho Epicenterissä 12. toukokuuta ja sitten matkalla Pradan Tokyo Epicenter -liikkeeseen ja IFC Malliin Shanghaissa. Napsauta nähdäksesi lisää valokuvia.

LISÄÄ:
• Awesome Kultahattu perävaunu
• Great Gatsbyn Tiffany-ikkunat
• Katso lisää julkkisjuhlia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 18

map