Sally Kohn ja julkkikset nostavat äänensä juhlimaan “vihamiestä vastapäätä”

Sally Kohn, progressiivinen CNN: n poliittinen kommentaattori ja Movement Vision Labin perustaja, on rakentanut uransa kyvystään löytää yhteinen maa ristiriitojen aikana. Entisenä Fox Newsin avustajana hän usein joutui keskustelemaan vastustajista, joiden kanssa hän kiivaasti kiistää, ja on silti onnistunut muodostamaan odottamattomia ystävyyttä – siirtymässä vihan jälkeen löytämään uusia ymmärrys- ja kunnostustasoja. Perjantai-iltana Kohn voi myös lisätä houkuttelevan puolueen isäntänsä hänen pitkästä saavutustensa listalle. 

RELATED: Miten tapaaminen entisen valkoisen Supremacistin kanssa muutti tapaa, jolla ymmärsin vihaan

Julkkikset ja aktivistit yhdensivät myös Kohnin Guggenheim-museoon New Yorkissa ensimmäistä kertaa kahdesta tähden tähtien karaokepartista juhlistamaan uutta kirjaansa, The Opposite of Hate: Kenttäoppaat ihmiskunnan korjaamiseksi. InStyle, Lifetime ja Tinderin isännöivät yhdessä Katy Perryn ja Shonda Rhimesin tuella ilta oli osa Guggenheimin kahden päivän julkisen ohjelman “Kulttuuria ja sen laiminlyöntejä”, etsivät yhä kasvavia ideologisia eroja Yhdysvalloissa ja sen jälkeen. Ja sen lisäksi, että se on yksi parhaista karaoketjuista, Upper East Side on nähnyt, tapahtuma oli myös varainkeräys johtajakokoukselle kansalaisoikeuksista ja ihmisoikeuksista.

Toinen upea hetki #TheOppositeOfHate -viihdejuhlasta @guggenheimilta viime yönä – @katiecouric @meredithshep @sophiabush ja muut musiikkiin ja tunne rakkaus!

Sally Kohnin (@sallykohn) yhteinen viesti

Juhlat alkoivat kiivastavalla suorituksella Resistance Revival Chorus -elokuvasta, jonka “vapaus” ja muut protestoidut laulut luovat sävyn vilkkaalle juhlalle. “Kunnian peruskäsitys on se, että ilo on vastarintaa”, sanoi Charlotte Holst-Douglas, yksi illan esiintyjistä. “Asuin Israelissa, mutta minulla oli niin vaikea aika, kun he rakensivat Israelin länsirannan esteen. On niin tärkeää, että ihmiset puhuvat näistä asioista, koska tänään on paljon hiljaisuutta ja sortoa maailmassa. ” 

Ja tässä se on – täynnä minua, joka tekee suurimman kunnioitukseni sankarini ja legenda @cher laulu KARAOKE FRIGGIN @ GUGGENHEIM – kirjaimellisesti unelma! #bestbookpartyever #theoppositeofhate #loveyoucher

Sally Kohnin (@sallykohn) yhteinen viesti

Ennen kuin karaokki alkoi, lavalla kävi johtajuuden konferenssin toimitusjohtaja Vanita Gupta. “Meidän on muistutettava, että meillä on nyt toimintapyyntö”, hän sanoi. “Olin Memphisissä aiemmin tällä viikolla juhlivan MLK: n salamurhaa ja hänen sanoissaan” Hate ei voi poistaa vihaan. Vain rakkaus voi tehdä sen. “Ja Sallyn kirjassa on kyse. Kun meillä on valinta pelon ja rakkauden välillä, meidän täytyy valita rakkaus joka kerta. “Gupta ohjasi mikrofonin Kohnille, joka vaikutti yleisöön upealla Cher-osumalla,” Jos voisin kääntyä takaisin “. 

RELATED: Start-Studded: parhaat osapuolet tällä viikolla

Innostunut ja inspiroitunut vieraat linjasivat suuresti laulamaan. Alle vaaleanpunainen ja violetti valot ikonisen kierroksen sisällä, energia oli ylivoimaisesti positiivinen. Kun musiikki yhtäkkiä leikattiin yhden “Killing Me Softly” -elokuvan aikana, koko väkijoukko liittyi lauluun. Sophia Bush lähti tanssilattialle Maggie Marilynin roiskevalle pukulle, kun Alysia Reiner ja Stacy Lontoo julistivat musiikkia. Katie Couric oli eturivin esityksiä varten.

@Resistancerevivalchorus teki brändin myös uuden version George Michael’s Freedom ’90: sta! Meidän on Vapaus 18 “, cuz-jumalatar tietää, että tarvitsemme sitä! Kiitos @sallykohn aktivistisen karaokeen eeppiselle yölle, joka on ehdottomasti #thepospositeofhate (tilaa kopio nyt!) #Stayhuman #keepshowingup #resist #resistancerevivalchorus #theoppositeofhate

Sarah Sophie Flickerin (@sarahsophief) yhteinen viesti

“Ihailen suuresti Sallyä ja mitä hän sanoo”, Couric kertoi. “Ihailen sitä, että hän yrittää tuoda ihmiset yhteen. Ilmeisesti hänellä on tämä uskomaton energia ja henki, ja hän voi todella laulaa! “Kuten Kohn, Couric käsittelee myös suuria kulttuurikysymyksiä uuden dokumenttisarjansa” America Inside Out “-elokuvasarjalla, joka ensi viikolla kantaa National Geographic Channel. 

“Minusta tuntuu, että vihamielisyys on yksi suurimmista ongelmista, joita meillä on nyt”, sanoi Filippiinien pätöksentekijä Faye Penn (ja aiemmin Tyylissä). “Katso, mitä ihmiset sanovat toisilleen sosiaalisessa mediassa – he vain repivät vieraita. Meidän on opeteltava uudelleen, miten yhdistää ja puhua toisillemme avoimella, ei-tuomitsevalla tavalla. Olen innostunut näkemään, miten tämä kirja aloittaa keskustelun. ”  

Housut ovat isompia kuin housut. Minä, Couric ja jotkut satunnaiset osoitteessa @ sallykohn’s #oppositeofhate karaokejuhla Guggenheimissa. @katiecouric @johnmolner #casual

Laura Brownin (@ laurabrown99) yhteinen viesti

Liittyvät: Melissa McCarthy’s No-Bullshit lähestymistapa ansaita rahaa

Aikana, jolloin amerikkalainen poliittinen keskustelu on antanut tien epidemian vihan, on oikeudenmukainen sanoa, ettemme ole koskaan tarvinnut sellaista kirjaa kuin Vihan vastakohta lisää.Me kaikki voimme olla osa maamme muuttamista “, Kohn korosti, ennen kuin läpäisi laulun. “Me kaikki olemme osa vihan ongelmaa, joten meidän kaikkien on oltava osa ratkaisua.” Muista ottaa kopiosi 10. huhtikuuta.

Hanki ne kappaleet valmis, Los Angeles. Sally Kohnin seuraava karaokejuhla pidetään lauantaina 27. huhtikuuta GIPHY Studiosissa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map