Onko Instagram tuhoa itsemurhaa? Tässä on miten päästä

Instagramissa on 700 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, 328 miljoonaa Twitterissä ja 2 miljardia Facebookissa. Siinä on paljon ihmisiä, paljon vieritystä ja paljon aikaa analysoida muiden ihmisten huolellisesti kurittuja julkisia kuvia.

Joskus se on hauskaa: hieno tapa pysyä yhteydessä, kaukaisen ystävän tai roolimallin elämää. Mutta olemme kaikki syöksyneet usein pimeään Instagram-kaniiniseen reikään, mieleisimme picin jälkeen, mietin, miksi et ole brunssissa tai Balilla tai veneellä tai poikaystävällä tai hämmentyneissä merkkituotteissa.

Elokuussa jopa Chrissy Teigen myönsi, että katsomalla, mitä muut jakavat usein tekee hänestä huonosti itselleen. “Oma vanha perse jatkuu sosiaalisessa mediassa, ja katson Photoshopping, Facetuning ja sovellukset – ja kaiken, joka menee luomaan nyt Instagram-hittiä – ja tunnen itseni hämärästi riittämättömäksi”, hän sanoi selittäen, että hän huusi aviomiehelle John Legend katsellen ihmisten virkoja ja korosti omaa kehonsa kuvaa. “Minusta tuntui, etten olisi koskaan koskaan saanut tuota” ruumista “.

Voisiko loputon vieritys vahingoittaa mielenterveyttä? Käsittelemään, mistä nämä epävarmuudet johtuvat, kääntyimme tohtori Andrea D. Vazzanaan, New Yorkin yliopiston lääkärin ja professorin, joka on erikoistunut tauteihin, jotka muodostavat itsensä takaisin. Vazzanan potilaat säännöllisesti tuovat esille sosiaalisen median. “Näen keski-ikäiset lapset kokonaan aikuisten läpi, jotka päihittävät itseään Instagramissa olevien kuvasyyksien perusteella ja olettaen, että elämä on suurta”, hän sanoo.

Yleensä hän sanoo, että nämä alustat vahvistavat negatiiviset tunteet, jotka meillä on jo itsessämme. “Useat kerrat, kun ihmiset tekevät näitä vertailuja, siihen kuuluu, että heillä on historia todella tutkia itseään, usein kertaa tietyllä alueella. Heidän kiinnostuksensa tässä suhteessa tulee todella valikoivaksi. “Jos olet aina tuntenut oman itsenne reagoineen itsellesi, saatat haluta hypätä Instagramiin ja katsella joku reisillä, joiden mielestäsi ovat paremmat kuin sinun, suurentavat sitä, mitä havaitset heikkona.

RELATED: Tämä Pikku Tytön vastaus Fat-Shaming on Badass

Me kaikki tiedämme, että sosiaalisen median kuvat eivät ole todellisia elämyksiä – kunhan olemme suodataneet omat syötteemme – mutta emme usein osta niitä omiin järkeviin oloihimme. “Kuulin tämän suuren analogian siitä, kun näet ankka uimassa lampiin, näyttää siltä, ​​että ne ovat vain sellaisia, jotka saumattomasti kelluvat siellä. Se on kaikki mitä me näemme, mutta jos katsot veden alla, heidän pienet jalat ovat flopping pois yrittää pitää ne alas, “Vazzana sanoo.

Joten mitä teet silloin – huolimatta siitä, kuinka paljon yritämme ajatella ankkoja – joku täysin valaistu uimapuku – gramma saa meidät tuntemaan itsensä? Onneksi on vastauksia. 

LIITTYVÄ VIDEOT: 11 kuuluisaa naista naisvaltaisesta

Alla, viisi tapaa selviytyä.

Rajoita Aikaasi

Se kuulostaa itsestään selvältä, mutta useimmat meistä ovat todennäköisesti enemmän aikaa verkossa kuin meidän pitäisi olla. “Instagramilla ja Facebookilla ihmiset saattavat olla hyviä hetkiä, kun he voivat koko päivän. Kun he ovat hississä, he tarkastavat Instagramiaan todella nopeasti, hän sanoo. “Ehkä käytät sitä aikaa hissiä vastatakseen tekstiin sen sijaan, että tarkistat Instagramia.” Hän ehdottaa, ettei hän käytä yli kaksi tuntia näytön aikaa päivässä.

Keskity kehosi toimintaan

Jos tunnet olosi erityisen itsetietoiseksi kehossanne, Vazzana suosittelee muistuttamaan itseäsi siitä, mihin se on suunniteltu tehdä. “Meillä on taipumus päihittää reisumme, mutta meillä ei ole arvostusta siitä, että jalat saavat meidät paikasta A paikkaan B ja että voimme ajaa ja olla aktiivisia”, hän sanoo. “Arvostus kehomme toiminnasta on todella tärkeä.”

Katso kuvaa tuomitsematta sitä

Kokeile tätä harjoitusta puolueettomuuteen: Katso kuvaa ja kuvaile sitä ilman positiivisia tai negatiivisia sanoja. Yritä äänentää asioita tosiasioista näkökulmasta sanoen: “Henkilöllä on pitkät hiukset” eikä “Haluan, että minulla olisi pitkät ruskeat hiukset”. Tämä voi olla tehokas työkalu, kun alat tuntea emotionaalista kuvaa. “Jopa positiiviset tuomiot saattavat päätyä eräänlaiseen vastavirtaan. Se on kuitenkin tuomio, onko se myönteinen tai kielteinen tuomio. Mikä on myönteinen hetkessä voi tulla negatiiviseksi seuraavassa, “Vazzana sanoo.

Tunnista, mikä muutoin voisi häiritä sinua

Ehkä joku viesti todella teki vaikuttaa sinuun negatiivisesti, mutta voisivatko nämä tunteet olla peräisin muualta? “Mitkä ovat kohdat, joissa ehkä muut ihmiset tekivät sinut tuntemaan vähemmän kuin kelvollisia tai missä sinä vain sellainen tuntui, ettet ole niin hyvä ja kuinka kauan sitten se oli?” Hän sanoo. Vastaaminen näihin kysymyksiin voi auttaa sinua suoraan käsittelemään aiempaa tapahtumaa – hän käyttää kiusaamista esimerkkinä – niin eteenpäin. “On hyvä antaa nämä asiat menemään; näillä asioilla ei tarvitse olla merkitystä kenelle olet tänään. “

Kirjaimellisesti seuraa eri ihmisiä

“Tämä on perimättä puolueellisuutta ihmisissä, jotka haluamme verrata itseämme. Valitsimme, ettemme valita joka kolmas henkilö, jonka Instagram näemme, mutta valita parhaan näköisen ja suosituin “, hän sanoo. Yksi tapa hallita vertailuja? Osoita unfollow. Tai seuraa enemmän ihmisiä, jotka todella tuntevat sinut hyvä. Mutta tärkeintä, muistuta itseäsi jatkuvasti, että ihmiset julkaisevat kuvia heidän upeista lomatuistaan ​​ja erityisistä tilaisuuksistaan ​​- mutta hetket ovat valokuvia, jotka määrittävät, millainen joku elämä todella näyttää. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map