Miten Instagram painostaa Prom Seasona?

Vuosittain Time Hop -sovellukseni ei koskaan muistuta minua siitä, että päätin käyttää päähän-toe-gepardin tulosta prom. (Puolustukseni vuosi oli vuosi 2012 ja Jersey Shore oli television suurin osuma.) Laitoin suuren paineen itseäni etsimään täydellinen mekko, ota täydellinen kuvia, ja sinulla on täydellinen päivämäärä, ja tähän päivään saakka olen osunut ahdistusta aallonpohjasta, kun muistutettiin siitä, että se rakennettiin prom yöksi. En voi kuvitella, että nykyiset painostyöntekijät joutuvat kohtaamaan sosiaalisten syötteiden yöksi.

Useimmat Gen-Zers ovat liian tuttuja tästä sosiaalisen median aiheeseen liittyvästä ahdistuksesta peläen kaiken, mitä he lähettävät. Mutta siksi Instagramin uusin kiellonestosopimus, #KindComments, on niin tärkeä. Päivitys suodattaa automaattisesti haitallisen kielen kommenttiosasta, joten et koskaan näe mitään myrkyllisiä sanoja henkilön luonnosta tai ulkonäöstä.

Ystävällisyys Wall from Instagram Kindness Prom
Instagram

Juhlistaakseen Instagramin lauantaina Instagram isännöi Kindness Promin LA: ssa, jossa he korostivat joitain upeita teini-ikäisiä teoksia, jotka tekevät maailmasta kuntopaikan.

Digitaaliset tähdet pitävät Dance Mom ‘s Mackenzie Ziegler (10,2 miljoonaa Instagram-seuraajaa), Disneyn Emily Skinner (853k Instagram-seuraaja), Nickelodeon Lilimar Hernandez (863k Instagram-seuraaja) ja enemmän 250 teini-ikäistä, jotka tekevät eron, mukaan lukien 13-vuotias Lexi of @Curlistas, joka auttaa tyttöjä omaksumaan luonnollisia hiuksia ja 16-vuotiaasta Kayla @ Kayla4Caresista, joka on toimittanut yli 16 000 videopelejä, DVD-levyjä ja pelejä lasten sairaaloille ympäri maata.

Tänään oli aivan mahtava! Tapahtui hämmästyttävin ihmisiä tänään @instagramin Kindness Prom✨✨ Se oli todella eeppinen! Kiitos soo paljon @ instagram ja @renttherunway #instagramprom #kindness #nobullyzone #dreambig #disneychannel #cali #renttherphoto #prom #ootd #ootdfashion #kindnessprom #kindnessmatters #instagramkindnessprom #kindnessrocks #kindnessismagic #kindcomments #goodmorningamerica #losangeles #disneychannel #captureconfidence @goodmorningamerica @seventeen @ girlslifemag

Lexi P: n (@curlanistas) yhteinen viesti

“Prom,” julisteet, joissa sanonta kuten “Kindness Is Beautiful” ja “Cyber ​​Kindess is Contagious”, tekivät loistavia valokuvatoimintoja (luonnollisesti), eikä mainostuskilpailua ollut suosittu kilpailu, jossa kruununvalmistusasema jokainen. Charlie Puth’n yllätystehokkuus kattoi jo unohtumattoman yön ja muistutti meitä kaikesta siitä, että on ystävällinen Internetissä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map