Mitä rasvaa: Live Actually Look Like?

Rasva Live - LEAD
Tommy Garcia / FOX

Samantha Simon

27. tammikuuta 2016 klo 9.30

Rydell High -bändi on kaikki täällä – ja he ovat yhtä tyylikkäitä kuin muistamme. 

Sandy, Danny, T-Birds ja Pink Ladies tulevat ottamaan television näytön milloin Rasva: Live ensi-iltansa sunnuntaina 31. tammikuuta. Perustuu klassiseen 1978 elokuvaan 50-vuotiaista lukion lapsista, FOX: n ensimmäisistä elävistä musiikillisista tähdistä Julianne Hough, Aaron Tveit, Vanessa Hudgens ja Keke Palmer ikoni- rakastavat teini-ikäiset. Mutta älä odota, että ne näyttävät täsmälleen kuin alkuperäisen hahmot Rasva. Tällä kertaa on enemmän nahkaa, tonnia peruukkia ja vaalea Danny Zuko.

“Me olemme kunnioitusta Rasva, mutta tämä on oma versio “, kertoo pukusuunnittelija William Ivey Long, joka on parhaiten tunnettu Broadwayn töistään Tyylissä kun saimme hänet viime viikolla. “Kolme tai neljää ulkoasua on hyvin samankaltainen kuin alkuperäinen, mutta siellä se pysähtyy.” Joten näet, että Sandy on mustan näköinen “aivan kuten se, jonka Albert Wolsey suunnitteli elokuvalle”, ja niitit, kuten T-Bird nahkatakit ja Pink Lady -takit, heillä kaikilla oli moderni päivitys. “Minä uudistin ne, joten he eivät tule olemaan täsmälleen samat”, Long sanoi. Yksi asia on pysyvät samoina? “Koulun värit ovat yhä punaisia ​​ja valkoisia!” 

Pitkät antoivat meille kauha siitä, mitä syntyi näiden merkkien luomisesta uudelle sukupolvelle. Kuuntele, mitä hänellä on sanottavasta Sandyn ulkoasun luomisesta alla olevaan videoon, ja skaataa alas katsomaan hänen alkuperäisiä luonnoksiaan hahmoille sekä yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta ulkoasusta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 11

map