Minkälaista häämää uppouduin Ezraan ja Ariaen olemaan melko vähän valehtelijoita?

Muista, että tease häät aikana “romanttisin kausi koskaan” Sievät pienet valehtelijat? No, nyt tiedämme, että pari sanoo “minä” on Ezra Fitz ja Aria Montgomery-aka Ezria.

Aria kertoi Ezraa “täysin, ehdottomasti kyllä”, kun hän astui alas yhden polven aikana tämän viikon episodiin nimeltä “Wanted: Dead or Alive” – ​​ja pyysi häntä naimisiin (uudelleen).

SAMANKALTAISET Sievät pienet valehtelijat Cast paljastaa neljä syytä virittää tämän kauden

Mutta näytöllä on tuhoisa PLL, tämä hyvä uutinen todennäköisesti varjostaa jotain traagista.

Puhuminen Hollywood Reporter, Ian Harding kiusasi Ezrian tulevaa hääää, kun hän myönsi, että loppuosa Kausi 7 on “suorastaan ​​raikas”.

“Se on niin onnellinen ja rakastava, mitä tuhoaa sen?” hän vitsaili parin onnesta.

29-vuotias näyttelijä “odotti täysin” hänen näytönsignaalinsa, jotta hän voisi kysyä, koska se on ollut jotain, jonka esittäjän luoja, I. Marlene King, on puhunut aikojen.

Mitä pariisen iso päivä näyttää, näyttää siltä, ​​että meillä ei ole bridezillaa käsissämme.

SAMANKALTAISET Kuinka Shay Mitchell tuli Resident Beauty Gurun joukkoon Sievät pienet valehtelijat

“He ovat melko synkkiä keskenään, jotta he voisivat yhdistää unelmia”, hän kertoi sivustolle. “Hän luultavasti tekisi paljon boho-chic tavaraa, mutta hän haluaisi sen yksi suosikki kirjailijoiden kaupungeista, kuten Pariisi tai Lontoo tai edes pidemmälle, kuten Prahan tai Lissabonin, he haluavat määränpää häät enemmän kuin mitään. “

Ole edelleen meidän #Ezria sydämemme! #PLL #PLLProposal ��❤️❤️

Kuva, jonka lähettänyt Pretty Little Liars (@prettylittleliars) on

Harding sanoi, ettei odoteta kuvitteellista duoa “juosta välittömästi perinteistä reittiä” sen jälkeen, kun heidät joutuivat kiinni, koska he eivät asettuisi vasta 30-vuotisiksi, kun heillä olisi “vain yksi tai kaksi”.

Sievät pienet valehtelijat ilmestyy tiistaisin kello 20.00. ET vapaamuotoinen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 59

map