Miksi olen todella surullinen Vampire Diaries päättyy

Oma pakkomielle Vampyyri päiväkirjat alkoi ennustettavasti tarpeeksi: olin kymmenennessä luokassa, perma-pining poikien jälkeen ja etsivät paeta minun uskomattoman tyyppi-elämän. Kun katson taaksepäin, näen, kuinka minä sain sen loitsun alle; näyttelyssä seuraa Elena Gilbert (Nina Dobrev), kun hän matkustaa rakkauden kolmio kahden vampyyri veljekset (Ian Somerhalder ja Paul Wesley). Siinä oli kaikki elämäni draama – sekä kaksi kuumaa kaveria, jotka ovat myös vampyyrejä. olin koukussa.

Elenan taustatutkimus oli epäilemättä traaginen – hänen vanhempansa kuolivat auto-onnettomuudessa – hän asui edelleen lukion unessa, täydellisenä uskomattoman kuumina ystävinä, kokkareita ja näennäisesti ei tarvinnut koskaan tehdä kotitehtäviä. Myös kaksi hunky veljestä (joista yksi oli Ian Somerhalderin pelastama) olivat kuolevalla tavalla pakkomielle hänen kanssaan. Se oli seksikäs perhepuu-rakkaus-kolmio, jota en tiennyt tarvinnut. 

Vampyyri päiväkirjat tuntui vallankumoukselliselta, koska (alussa ainakin ainakin) koko vampyyriasema otti takaistuimen esityksen eeppiseen rakkauskolmioon. Toki, Elenan poikaystävä oli verisukula ja hänen paras ystävänsä oli noita, mutta rehellisesti tämä esitys olisi voinut kulkea vähemmän urheilullinen raskas Perjantai-iltaisin. Hahmot menivät lukioon, houkuttelivat jalkapallo-otteluihin ja ohjasivat nuoren romaanin hankalia maailmaa. Toki he yrittivät elää eläinverestä (kuulostaa tuttu, Iltahämärä fanit?), mutta he kuitenkin elävät jonkin verran normaalia elämää. (Sitten Damon tappoi Vickyn ja yhtäkkiä, paska sai todellisen.)

RELATED: Merkittävä merkki kuolee Vampyyripäiväkirjat Sarja Finale ja meillä on joitakin teorioita

Ennen kuin menemme eteenpäin, minusta on pakko sanoa itsestään selvä: tämä ei ole palkittu näyttelijä, enkä yritä puolustaa juoniasi eikä sen toimintaa. Se on raikas, monta tarinaa tuntuu liikaa, ja rehellisesti se luultavasti olisi päättynyt muutama vuosi sitten. Olen yllättänyt lukemattomia ystäviä ja työtovereita paljastaen rennosti, että minä vielä katsella TVD, joka on niin ilmeisesti tarkoitettu preteen-tytöille. Mutta kahdeksan vuoden ja 170 jakson jälkeen minusta ei ole häpeä katsella ja rakastaa jokaista viimeinen.

kuitenkin, TVD ja minulla oli meidän ylä-ja alamäkiä. Joskus välillä Elena “kuolee” monta kertaa ja kirjaimellinen paholainen on otettu käyttöön luonteeltaan, luulin, että olin valmis loppuun tulossa. Mutta kun lähestyt viimeisen episodin, joka ilmestyy tänä iltana (!), Olen hämmästynyt siitä, kuinka paljon tämä esitys on merkinnyt minulle – ja valtava, kuuma vampyyri-muotoinen reikä jättää sydämeni sen jälkeen, kun se on mennyt. 

VIDEO: Nina Dobrevin loppuvaihto Vampyyri päiväkirjat Heittää sinut

Mutta jopa enemmän kuin kadonnut Ian Somerhalderin pirullinen komea hymy, kaipaan näyttelyä, koska viimeisten kahdeksan vuoden aikana, Vampyyri päiväkirjat opetti minulle yllättävän oppitunnin optimismissa. Toki, kaikki näyttää kauhea ja kaikki saattavat olla kuolleita, mutta 40 sekunnissa, episodi kääritään epärealistisesti onnellisella päättävällä ja helpotetulla halvalla. 

Kun olen niin monta sydänsärkyä ja homeomaa, olen oppinut pitämään henkeäni, kun näyttää siltä, ​​että pahin on tulossa – koska se ei todennäköisesti ole yhtä huono kuin luulet. Koska ikuinen huoli, näytön jatkuvat 180 kierrosta ovat auttaneet minua löytämään valon, kun tuntuu, että kaikki on kadonnut.

Joten vaikka en varmasti voi puolustaa CW-klassikon laatua, voin puolustaa kohottavia tarinoita: Vampyyri päiväkirjat ei ole vampyyrejä tai ihmissusia, noita tai demonit, se on löytää toivoa, kun kaikki on kirjaimellisesti helvettiin. Ja kuka voi vihata sitä?

Katso sarjan finaali Vampyyri päiväkirjat perjantaina 11. maaliskuuta klo 9 ET on CW.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map