Miksi meidän kaikkien täytyy kuunnella Tove Lon uuden albumin Lady Wood Today

Uuden albumin ja lyhytelokuvan ansiosta Tove Lo on avainasemassa pop-uraansa. Laulaja / lauluntekijä, joka tunnetaan yhteistyöstä Nick Jonasin, Icona Popin ja Ellie Gouldingin kanssa (Tove Lo nimitettiin Grammy-palkintoa varten “Love Me Like You Do” -kirjain), on jo hymni hänen albuminsa ensimmäisessä single-yhtyeessä , “Cool Girl”. Laulu on ironinen ottamaan halusta esiintyä erittäin viileänä, rentoina ja naisellisina miehen koukkuun. Mutta “Cool Girl” on vasta alkua. Koko albumi, nimeltään Lady Wood (Island Records), on täynnä ennennäkemättömästi feministisiä kappaleita ja Lo: n allekirjoitus on rakkautta, seksiä ja sydämenlyöntiä sisältäviä sanoituksia, joissa on sekava huumoria. (Otsikko itsessään on leikkisä väite naisten seksuaalisuuden vahvistaminen.)

Broken kahteen osaan, Fairy Dust ja Fire Fade, levylle on myös kaksi vastaavaa lyhytelokuvaa ja tuleva talvella. Tyylissä keskusteli Tove Lo: n kanssa eläkkeestään paljain jaloin, hänen suosikkikappaleistaan ​​albumissa ja miksi hän ei ole niin surullista kuin ihmiset ajattelevat olevansa.

Joten, kerro meille, mitä sopimus paljain jaloin?
Olen vain mukavampaa. Se ei ole muuta. Minun piti tehdä tv-esiintyminen – ensimmäinen – ja heillä oli kaikki nämä mahtavia kenkiä minulle. Laitoin heidät ja sekunteja ennen kuin menin lavalle. Olin kuin minä, en voi, tunnen oudolta ja ole hallinnassa. Minulla on tämä laulu pedaali, teen kaiken vaikutuksen, enkä voinut painaa sitä oikein näiden kenkien kanssa. Joten minä vain potkut heidät pois ja palasin paljain jaloin.

Kaikki kappaleet ovat todella henkilökohtaisia ​​ja hieman elokuvaperäisiä. Onko sinulla uusi kappale, joka on lähimpänä sydäntäsi?
Sanoisin, että kaikkein heikoimmassa asemassa oleva on “Keep It Simple”. Kyse on yrittää siirtyä, kun et ole valmis. Ja siellä on linja, että useimmat ihmiset menevät “ugh”. Se on, “menen nukkumaan kanssasi, mutta unelmoi hänestä. Luuletko, että haluan? Ei, minä vihaan sitä, että hän voittaa. “Ihmiset pitävät:” Oi, tunnen sen. “Mutta se on vaikeaa, kun olet sellainen,” myönnänkö tämän? Niin, tunnustan tämän. “

Sinun täytyy paljastaa sielusi sanojasi.
Juurikin niin. Mutta miten työtäni tapahtuu. Tarvitsen musiikkia pysymään tällä tavalla. En voi alkaa kiillottaa sitä, koska huomaat, että useammat ihmiset tunnustavat todelliset tunteensa, kun sinä olet rehellinen.

Tove Lo Lady Wood - Embed 1
Kohteliaisuus Island Records

Laulusi ovat usein mystisiä tai tummia, ja sitten ihmiset tavata ja olet yllättynyt, että olet niin normaalia.
Saan sen, mutta kaikilla on hyviä ja huonoja päiviä. Jokaisella on pimeät ajatukset joskus tai kulkee vaikeina aikoina, vain, että meidän ei pitäisi puhua siitä. Sinun tarvitsee vain sanoa, että olet kunnossa ja hymyile. En ole ujo kertoa huonoista asioista. Meistä tuntuu paremmalta, jos puhumme siitä ja olemme avoimia, eikä ole niin vaarallista olla surullinen. Saat yli sen. Sinun täytyy tuntea se päästäkseen sen päälle.

On epätavallista kirjoittaa siitä pop-valtakunnasta.
Luulen, että siellä on yleensä paljon paineita, joita saat, kun olet tyttö tai nainen, joka tekee pop-musiikkia. Sinun pitäisi olla tämä täydellinen henkilö, joka tekee kaiken oikein. Ja kukaan ei ole. Joten olisin mieluummin vain todellinen siitä. Pop voi myös olla eräänlainen iloinen paeta, mutta rakastan kontrastia kirjoittamasta näitä pop-melodioita ja sitten laittamalla joitain todellista sydänsärkyä lyrics siellä.

Tove Lo Lady Wood - Embed 2
Kohteliaisuus Island Records

Kuka on osa pop-kuvakkeita?
Robyn oli minulle valtava vaikutus. Luulen, että hän on hämmästyttävä. Sia ja Lorde. Kaikki nämä hämmästyttävät tytöt ja naiset, jotka vain kirjoittavat sydämestä; Mielestäni se on todella vaikuttava.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map