Mikä on kuin olla VIP Drake-konsertissa

Mitä John Mayer, Chloë Grace Moretz ja One Directionin Niall Horan ovat yhteisiä? Tähdet ovat kaikki Drake-faneja (mutta vakavasti, kuka ei ole?), Ja heittivät tänä viikonloppuna hymyilemään Virginia Black backstage VIP -tilassa Staples Centerissä ennen rapper konserttia. Meillä oli onni liittyä heihin yksinoikeudella oleskelutilassa ennen kuin yksi Los Angelesta lopettaa Drake’ssa Summer Sixteen Tour, ja kerromme teille, että tunsimme erittäin viileä hankaus kyynärpäät tähtien kanssa.

<< kirjoita caption here>> Staples Centerissä 7. syyskuuta 2016 Los Angelesissa Kaliforniassa. “></div><div class=
Scott Dudelson / Getty

Ultra-private-loungea isännöi Drake’s whisky-brändi, Virginia Black (tutustu hänen suosikki resepti täältä) ja tarjosi useita erilaisia ​​cocktaileja featuring juuri julkaistiin Bourbon, DJ-kehruu sävelet ja kaikki roikkuivat comfy sohvat odottamassa Drakea osumaan lavalle. Juuri tämän kesän ensiesiintyminen alkoi, mutta Drake teki yhteistyötä henkimaailman Brent Hockingin kanssa. Se on aivan uusi, mutta olet ehkä huomannut musiikkivideon viimeisimmän osuman, “Child’s Play”.

RELATED: Rihanna Kiitos Drake koskettaa VMAs Puhe: “I Love You for That”

Kesä Sixteen
Kohteliaisuus

Ensimmäinen julkkis, jonka havaitsimme, oli Chloë Grace Moretz, joka ripasi muutamia kuvia ystävänsä ja näyttelijä Zoey Deutchin kanssa. Jälkeen ripustettu lounge pari tuntia ja fangirling yli John Mayer ja Niall Horan havaintoja, meitä seurattiin konserttiin, jossa meillä oli paikkoja varattu osa aivan keskellä areenalla. Täydellinen avoin baari, yksityinen istuinalue oli todennäköisesti paras paikka koko paikka. Myös Khloé Kardashian ja hänen uuden miehensä tanssivat ja laulivat oikealla puolella. Tämä tähtikuvioitu backstage -kokemus on sellainen, jonka tunnemme olleen osana.

Drake teki mahtavaa työtä niitteillä viime yönä @champagnepapi @ ashcoley3

Kuva, jonka kirjoitti Niall horan (@niallhoran)

Drake tulee pysähtymään kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa Summer Sixteen Tour ennen kuin se kääritään lokakuussa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map