La La Land-tähti Jessica Rothe on Ryan Goslingin Tap-tanssitaito ja oleminen Emma Stonein näytöllä BFF

Kun Jessica Rothe oli valettu Damien Chazellen odotettuun musikaaliin, La La Land, Emma Stonein ja Ryan Goslingin rinnalla hän ei koskaan ollut koskaan laulanut tai tanssinut ammattimaisesti. Mutta kun klassisen teatterin koulutettu näyttelijä alkoi harjoitella, hän tunsi olonsa kotoisaksi. “Se oli kaikkein samanlainen kokemus elokuvasta elokuvassa, koska kaikki työskentelevät niin vaikeasti pitämään niin paljon palloja ilmassa”, hän selittää. Tyylissä istui Rotheen ennen elokuvan 9. joulukuuta julkaisua saadakseen kauha siitä, millaista oli sekoittaa joidenkin nuorten Hollywoodin raskaimpien leikkikaverien rinnalla.

Mitä voit kertoa meistä La La Land merkki?
Pelaan Emma Stonein hahmon kämppäkavereita. Hämmästyttävä asia meille kämppäkavereidemme ollessa me olemme ainoita merkkejä, jotka johtavat kappaleita, jotka saavat laulun. Pääosan Emma, ​​Ryan ja John Legend ovat kappaleita. Joten meillä on tämä iso laulu- ja tanssinumero, että olemme työskennelleet pautteissamme harjoittelusta.

Oletko tanssija?
En ole. Otin baletin kun olin kahdeksan, kuten monet muut ihmiset. Mandy Moore – koreografi, ei näyttelijä ja laulaja – teki loistavan työn auttaakseen meitä. Hän koreografoi Luulet siis osaavasi tanssia ja paljon Broadway-musikaaleja. Hän oli niin kärsivällinen ja niin ihana, että monet meistä eivät olleet koulutettuja tanssijoita, joten hän auttoi meitä löytämään asiat, jotka tulivat luonnollisesti meille ja sitten tekivät ne liikkeistä näyttävät upealta.

Onko sinulla suosikki kohtaus?
Siellä on osa liikkua, jossa kämppäkaverit yrittävät houkutella Emman luonteen lähteä kaupunkiin heidän kanssaan. Yksi suosituimmista asioista elokuvasta on yleensä se, että kämppäkavereita alunperin kirjoitettiin hulluna ja keskinkertaisena – hyvin stereotyyppisesti Los Angeles, jos haluat. Mutta Emma ei pitänyt siitä, ja hän sanoi Damienille: “Nämä ovat ainoat nuoret naiset elokuvasta, enkä pidä siitä, että me näyttelemme naisia ​​tässä murheellisessa kilpailukykyisessä muodossa.” Hän ei usko että hänen luonteensa elää ihmisten kanssa, jotka ovat hänen kanssaan julmia, koska se tekee heistä heikomman päähenkilön, joten me uudistimme hahmot ja että laulu muuttui hyvin kielekkeeksi, meillä on hauskaa, ja-typerä asia.

Kuinka olet valmistautunut tällaiseen tärkeään järjestykseen?
Harjoittelemme todennäköisesti kolme viikkoa, jotka johtavat siihen ensimmäiseen kuvauspäivään. Se oli hyvin voimakasta. Energia on niin tärkeä. Sinun on kynsistettävä jokainen hetki ja tehtävä se todella teräväksi ja puhtaaksi, mutta silti täynnä elämää ja iloa.

RELATED: Emma Stone on karaoke väsymys elokuvan jälkeen La La Land

Mikä oli kaikkein yllättävin asia työskennellä Emman ja Ryanin kanssa?
Emma ja Ryan antavat kaikkein upeimmat esitykset, ja molemmat ottivat niin paljon uskomatonta työtä päästäkseen sinne. Ryan oppi soittamaan pianoa. Heillä on koko tap-sekvenssi – kukaan heistä ei koskaan ollut tanssinut ennen!

Olitpa fani johtajan Damien Chazellen töistä ennen kuin otit tehtävän?
Kyllä, en usko, että ihmiset ovat pettyneitä lainkaan. Damien on nero. Hän ei ainoastaan ​​ottanut tätä hyvin arvokkaita musikaalupulloja ja käytti sitä inspiraationa ja paidannut sen kunnioitusta, mutta hän myös uudisti taiteen muodon. Ja luulen, että ihmiset, jotka katsovat elokuvaa, huomaavat, että tuntuu mukavalta kuin todella upea vanha pusero. Ja mielestäni se on elokuva haaveilijoille ja rakastetuille ihmisille ja ihmisille, jotka haluavat rakastua. Se puhuu paljon eri elämänalueille ja mitä se tarkoittaa taiteilija.

VIDEO: Emma Stonein muuttuva ulkoasu

 

Mikä on unelmiesi genre?
Olin koulutettu klassisesta teatterista, joten rakastan minua hyvästä vanha itku. Rakastan alas ja likainen ja karkea. Mutta luulen, että suosikkini draamani ovat tummia komedioita, koska luulen, että yleisö ja näyttelijä voivat todella mennä niin tummiksi ja syviksi kuin haluatte mennä, jos siihen lisätään jonkin verran levytystä. Haluan kuitenkin kokeilla kaikkea. Haluaisin pelata Bond-tyttöä yhden päivän, mutta haluaisin myös rakentaa projektia haastavana ja sydämellisenä Huone.

Mikä seuraavaksi sinulle?
Olen juuri ammuttanut elokuvaa Alex Roen kanssa, joka oli mukana Viides aalto, olla nimeltään Ikuisesti minun tyttöni. Se perustuu kirjaan, ja se on sellaista Sweet Home Alabama täyttää Muistikirja. Aion myös mennä ja kuvata nimeltään Puolesta kuolemaan New Orleansissa, joka on samanlainen Groundhog Day täyttää Scream Queens.

Katso traileri La La Land yllä ja ota se kaupunkeihin, jotka alkavat 9. joulukuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 51

map