Korkean teknologian sisällä N.Y.C. Townhouse viime yön Mr. Robot Season Premiere

Herra. Robot Townhouse Interior - Lead 2016
Kohteliaisuus

Samantha Simon

14.7.2016 klo 15.30

Fsociety on virallisesti siirtynyt Coney Islandista. Viime yön kaudella kaksi Premiere of Herra Robot, meidät otettiin käyttöön upouusiin ympäristöön hakkerointiryhmän päämajaan – ja sanotaan vain, että se on hieman askel eteenpäin viimeisestä paikastamme (vaikkakin älä ota meihin vääriä – me todella rakastimme ja arvostimme Fun Society Arcadea ja kaikkea että se edusti).

Elliot Alderson (Rami Malek) pitää tiukkaa päivittäistä hoitoa, johon ei liity maailmanlaajuisten monialayritysten hakkerointia. Hänen sisarensa Darlene (Carly Chaikin) vastaa ryhmänsä tehtävistä – ja viime yönä ensi-iltansa hän löysi uuden paikan miehistö perustaa myymälä. Sen jälkeen, kun Susan Jacobs (Sandrine Holt) esitteli Evil Corp: n pääkonsulaatin, hänen super-huipputekniikan New York Cityn kaupunkitalostaan ​​pelästyttämällä hälytysjärjestelmää, elektroniikkaa ja valaistusta (joka teki melko kammottavasta kohtauksesta, meidän on sanottava) , Darlene ym. muutti toimintansa heti sisään. Sijainti ei ole mikään muu kuin Manhattanin SoHon naapurustossa sijaitsevan McIntosh Townhousein 12 000 neliön jalkainen maailma. Viiden kerroksen vain kutsutila-tilassa on laaja WOM-äänentoistojärjestelmä sekä sisäuima-allas, kotiteatteri ja oma terassi. Tyylissä sai sisäisen kurkistuksen uusimmassa paikassa, jossa fssociety tekee taikaa, selaa alaspäin sen soveltamisalaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 20

map