Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sääntöistä Älä käytä

Vuoden kaudella täynnä sydämen haavoittuvia, häiritseviä ja masentavia elokuvia (joista monet ovat erinomaisia, mieleesi), Säännöt eivät sovellu on hauska ja tervetullut pakopaikka. Kyllä, siinä on puutteita – jotain hämmentävää muokkausta, romantiikkaa, jota halusimme välittää hieman enemmän jne. – mutta se on silti viihdyttävä retro-rommi vanhan Hollywoodin pääosasta, kirjoitettuna ja ohjannut vanhan Hollywoodin todellinen kuvake, Warren Beatty. Itse asiassa tämä on hänen ensimmäinen elokuvaansa 15 vuodessa.

“Tämä ei ole bioppi”, ikävä Beatty kertoi pienelle yleisölle elokuvan varhaisessa näytöksessä, joka aukeaa 23. marraskuuta. “Se ei ole Howard Hughesin bioppi. Se on noin kaksi nuorta lasta, jotka työskentelevät hänen puolestaan. “

VIDEO: Kuinka luoda vanhoja Hollywood-aaltoja

 

Mutta koska Beatty kuvaa Hughesia, se on tietenkin eksentrinen miljardööri ja hänen lukemattomia omituisia tottumuksiaan: banaanipähkinän jäätelöä, pakkomielle lentokoneita ja rintareittejä, pienten lasten väsymystä, TV-illallisten taipumusta ja mieluummin tummennetut huoneet ja verhottu vuoteet. Beatty soittaa myyttistä paluuta puhtaana narsissismina (“Billlionaire, jumala roskaa sitä, ei miljonääriä”, hän korjaa) yhdistettynä äärimmäiseen epävarmuuteen (“Luulet olevani pähkinöitä, eikö?”). Hän on niin typerä ja epävarmaa kuin aloittelijan syöttäjä avauspäivänä..

UWBP_04953FD - Legendary filmmaker Warren Beatty stars as Howard Hughes in RULES DON’T APPLY, which Beatty wrote, directed and produced. Photo Credit: Francois Duhamel.
FRANCOIS DUHAMEL / TWENTIETH CENTURY FOX FILM OYJ

Hughesin nuorten autonkuljettajien, Frank Forbesin (uuden nuoren rytmihäiriöön kuuluvan Alden Ehrenreichin) ja yhden hänen sopimuksensa tähtipeleistä, Marla Mabrey (jonka soittaa Lily Collins) on yksi rakkaustarina. Nämä ovat kaksi “lapsia”, joihin Hughes viittasivat – ja he ovat molemmat hyvin houkuttelevia.

RELATED: Miten saada Lily Collinsin kissan silmän silmä Säännöt eivät sovellu ensi-ilta

Kun Marla kummittelee, mitä hän tuntee, on hänen puute, kertoo Frankille: “Elokuvajuhlatilanteessa pitäisi olla suuret puut ja olla seksikäs. Tässä kaupungissa ei ole niitä sääntöjä? “Hän vastasi:” Sinä olet poikkeus. Säännöt eivät koske sinua. “

Mutta Beatty on Hughes, joka todella pitää huolta. Se, että moguli ei ilmesty elokuvan ensimmäisille minuutteille, on ehkä pyrkinyt osoittamaan, että se ei ole hänestä, mutta se päinvastoin kuin se rakentaa ennakoinnin hänen paljastumiselleen. Muistaa suu?

Jos You're a Hopeless Romantic

Säännöt eivät sovellu
Tämä ei ole tavanomainen rakkaustarina, mutta se hinaa sydämesi stringsit, kuitenkin. Vanhain Hollywoodin svengaava tähtää hämmästyttävän kauniin Lily Colinsin taistelevana näyttelijänä, Alden Ehrenreichin kuljettajana ja rakkauden kiinnostuksina, ja Warren Beattyin harhaanjohtava miljardööri Howard Hughes – sekä nuorukaiset mies. Tuo kudokset! (Keskiviikko, marraskuu 23)

Francois Duhamel / Twentieth Century Fox Film Corporation

Tässä on tarina: Se on 1958 ja Marla on innokas nuori tähti Virginiaan, lähetetty Hollywoodiin Hughesin käskyllä ​​RKO Picturesin näytöllä. Hän ja hänen skeptinen baptistinen äitinsä (Annette Bening, fantastinen kuten aina) on sijoitettu Hollywood Hillsin taloon, mutta kun päivät eivät ole tavanneet Hughesia eikä näytön testi horisontissa, Marla on hermostunut havaitsemaan, että hän on yksinkertaisesti yksi 26 tytöstä (mukaan lukien Haley Bennett ja Megan Hilty), joita Hughes kohtelee samalla tavalla. Samaan aikaan hänet lyö hänen nimetty autonkuljettaja Frank, joka odottaa myös tavata Hughesia (myydä hänelle kiinteistöideoita), ja hänet lyödään samalla tavoin huolimatta siitä, että heitä on varoitettu tiukasta “ei hanky panky “.

RELATED: 8 elokuvia nähdä yli kiitospäivä viikonloppu-Mikä tahansa mieli olet sisään

Täällä on paljon tukahdutettua seksuaalisuutta, mutta onko siitä ikävystyttävää tai todellista kemiaa, molemmilla on lopulta kummistyvä kohtaus, jonka jälkeen komea Marla tuntee syyllisyytensä, kun Frank on sitoutunut. “Minä käyttäytyin kuin halpa hölmö,” hän murisee. Kun Marla vihdoin tapaa Hughesin pimeässä Beverly Hills -hotellin bungalowsa (hän ​​oli pyytänyt “MM-tyttöä” -Marilyn Monroesta – mutta hänet lähetettiin virheellisesti), hän ryntää Champaglessa ja julistaa: “Jos olet hullu, sitten anna minulle enemmän hullua! “Charmed, Hughes päätyy antaa hänelle rengas.

UWBP_02509FD - Lily Collins stars in RULES DON’T APPLY, from legendary Academy-Award winning director Warren Beatty. Photo Credit: Francois Duhamel.
FRANCOIS DUHAMEL / TWENTIETH CENTURY FOX FILM OYJ

Marlan kunnianhimoiset tavoitteet räjäyttävät hänen romanssinsa Frankin kanssa, mutta pian hän huomasi, että Hughes on unohtanut heidän kohtaamisensa ja sitoutunut jollekulle muulle – kaikki osa hiusherkittyä järjestelmää, joka räpäyttää lentoyhtiön TWA: n, sublotin, jossa Hughes on yhä epämuodostunut ja paranoidi.

RELATED: Lily Collins on kunnia Hollywood Film Awardsissa 2016

Sekaisin vielä? En anna lopettaa, mutta lisään, että elokuva hyötyy vahvoista tukijoista, kuten Matthew Broderickista, Candice Bergenistä, Steve Cooganista (näytelmän varastamisesta tuli ohjaaja), Martin Sheenistä, Alec Baldwinista , Oliver Platt ja paljon muuta. Kun on löydettävä elokuva nähdäksesi kiitospäivän viikonloppuna, joka hakee äitisi, isäsi, isoäiti ja teini-ikäinen veljentytär, tämä on hyvä veto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map