Jennifer Anistonin alittavimmat roolit-luokiteltu

Jennifer Aniston’s Most Underrated Roles - LEAD
Reisig & Taylor / NBC

Shalayne Pulia

09.12.2016 klo 15.30

Jennifer Anistonin näyttelytekot, kuten uskolliset fanit kertovat teille, ulottuvat laajemmalle kuin Rachel Greenin rooli Ystävät. (Vaikka sinä et voi syyttää meitä siitä, että sinulla on pehmeä paikka merkille.)

Anistonin résumé on melko pitkä, jopa mukana roolissa vuoden 1993 kauhuelokuvassa Menninkäisen, joka kertoo tarinan sadistisesta leprechaunista, joka terroristiisi ihmisiä etsiessään kultaansa (keskustele alueesta!). Hän on toiminut useissa TV-sarjoissa, soittanut erilaisia ​​animoituja hahmoja (muista Hogarthin äiti vuonna 1999 kultin klassikko Iron Giant?), ja tietysti hän on näytellyt myös useissa komedioissa, jotka esittelevät hänen vaivattoman karamiansa ja älykkyytensä.

Hänen seuraava komedia Office-joulupuolue, joka myös tähtää Olivia Munn, T.J. Miller ja Courtney B. Vance, osuvat teattereihin tänään, olemme pyöristyneet ja sijoittaneet Anistonin parhaat, eniten aliarvioidut elokuvat tähän mennessä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 42

map