Gretchen Mol keskustelee Chancein kanssa Hugh Laurie

Se on ollut yli neljä vuotta siitä lähtien, kun Hugh Laurie viimeksi näytti televisioon loistavan vielä levottoman lääkärin – mutta paljon iloa, Talo näyttelijä on palannut ihmisten palapeleihin ruudulla. Hän on San Franciscossa toimiva neuropsykiatrinen Eldon Chance -tapahtuma Hulun uudessa thrillerisarjassa mahdollisuus, Gretchen Molin kanssa hänen vaarallisen viettelevän ja henkisesti epävakaan potilaansa, Jaclyn Blackstonin roolista.

Mol pysähtyi TyylissäNew Yorkin toimipisteitä viime viikolla ruokkimaan draamaa – joka on jo nostettu toiselle kaudelle – ja hän antoi meille täydellisen kauhu siitä, mitä alun perin herätti hänet “salaperäiseen” osaan, miten hän ja Laurie saivat ” yhdessä vyöhykkeessä “kuvaamisen aikana hullu-pitkät kohtaukset, ja miksi esitys eroaa Talo, samoin kuin kaikki muut sarjat ilmestyvät juuri nyt. Selaa alas täydessä haastattelussa tähtien kanssa ja lähetä ensimmäinen jakso mahdollisuus tänään Hulu.

Tyylissä: Mikä ensin vetosi sinut rooliin?
Gretchen Mol:
Luin romaanin, jonka pohjalta se perustuu, jonka on kirjoittanut Kem Nunn ($ 10 amazon.com). Se on psykologinen noir-trilleri, joka on asetettu San Franciscossa, ja en vain voinut laittaa kirjaa alas. Olin lukemassa sitä lomalla, ja kun pääsin siihen luonteeseen, että olin pelata, olin niin kiehtonut hän. Hän on hyvin salaperäinen, ja hänellä saattaa olla tai ei ole persoonallisuushäiriötä. Joten näyttelijänä olin vain täysin kiehtonut.

Oliko se houkutteleva muuttaa itsesi niin monimutkaiseksi luonteeksi?
Mielestäni aina on kyse hahmoista, jotka eivät ole sitä, mitä he näyttävät, tai heillä on enemmän potentiaalia kuin vain heti sivuilla – ja tämä on kuka hän oli. Et todellakaan voinut sanoa, mitä hän ajatteli, ja se oli varmasti palapeli, jonka minun pitäisi ottaa vastuu. Jopa kirjan lopussa, sinulla ei ole kaikkia vastauksia tästä naisesta. Ja minä halusin ottaa sen omasta ja täyttää kaikki aihiot ja tilat välillä..

Getchen Mol - CHANCE EMBED 1
David Moir / Hulu

RELATED: Hayes Grier tähteä sisään Omituinen– Etkä ole koskaan nähnyt häneltä tätä ennen

Kerro meille: Mikä oli kuin työskenteleminen Hughin kanssa??
Hugh on niin suuri näyttelijä. Hänellä on niin paljon haavoittuvuutta, lämpöä ja älykkyyttä. Esityksen kirjoittaminen on myös hyvin ainutlaatuista, joten meillä olisi nämä kuusisivuiset kohtaukset, jotka melkein tuntuivat televisio-näytelmän näytelmältä – ja se on harvinaista, koska yleensä he ovat puolentoista sivua. Joten pääsimme juuri vyöhykkeelle näiden todella pitkien kohtausten päälle, ja hän oli ihana pelata.

Luuletko Talo fanit yllättyvät viimeisimmästä luonteestaan ​​- joka myös sattuu olemaan lääkäri?
Se ei ole lainkaan samanlainen rooli. Talossa oli aina vastaukset lopussa. Hän aina ratkaisi asian, ja hän oli huoneen kirkkain ja älykkäin – mutta tämä on täysin päinvastainen. Mahdollisuus on spiraalissa, jossa hän tosiasiallisesti menettää hallinnan kaikesta hänen ympärillään. Hän on menettänyt vaimonsa, ja hänen tyttärensä on teini-ikäinen, joka käy läpi joitakin kysymyksiä. Hän yrittää hallita kaikkia näitä asioita, ja hän joutuu vetäytymään tummempaan maailmaan kuin koskaan ennen. Hän on kokonaan pois hänen elementtinsä – eikä se ole ollenkaan hänen edeltäjänsä kaltainen.

Onko yksi kuvattu elokuva, joka erottuu mielessäsi suosikkina?
Joo. Kaikki alkaa nousta kohti kauden loppua, ja noin kahdeksannen episodin vihdoin nähdä enemmän, kuka minun hahmo on, ja siksi olin todella innoissani pelaamaan häntä. Voin vain sanoa antamatta mitään! Mutta se oli hauskaa.

Getchen Mol - CHANCE EMBED 2
David Moyle / Hulu 

RELATED: Mikä todella tekee tähteä nuoremmat Feel Younger

Ilman paljastamatta spoilereita … mitä voimme odottaa, kun kausi etenee?
Voi poika. Vain kierrejä ja purkamista ja näkemistä jokainen ihminen saa vedetyksi jonkinlaiseen tummempaan puoleen. Ethan Suplee on upea hahmo. Uskon, että Eldon Chance, Hughin luonnetta, ympäröi todella kiehtova, kiehtova ja tumma ihminen. Ja San Franciskon kaupunki itsekin on todella mielenkiintoinen rooli, koska sumu ja synkkä ja senlainen kauneus, mutta myös hylätty laatu, että San Francisco on myös.

Onko olemassa muuta tv-ohjelmaa, jonka vertailisit?
Mielestäni ihmiset, jotka ovat fanit noir ja elokuvia kuten Huimaus ja Maltan Falcon rakastan sitä. Kun näin trailerin, ajattelin: “Vau ei todellakaan ole mitään muuta televisiossa näin.” Ja se on mielestäni hieno asia. Se ei ole ollenkaan ajanjakso – kun sanon, että se palaa takaisin näihin elokuville, tarkoitan sitä, että sillä on paljon samanlaisia ​​noir-trilleriä. Minusta tuntuu siltä, ​​että se on hyvin moderni. Se on eräänlainen mysteeri, mutta siinä on paljon käänteitä.

Muu kuin mahdollisuus, mitä osoittaa, oletko piilevä katsomassa juuri nyt?
Olen sellainen henkilö, joka tarkkailee kaikkea myöhemmin – olen aina hieman kaarteen takana. Aloin katsella Vinyyli, jota nautin todella, ja äskettäin katselin miljardeja, mikä oli hauskaa. Mutta suosikkini myöhässä oli Asia. Olen todella väsynyt siihen – ei ole paljon osoittaa tällaisella naisnäkökulmasta. Näytä vain tuntuu erittäin naisvaltaiselta, ja nautin siitä.

mahdollisuus ensi-iltana Hulu tänään, 19. lokakuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 15

map