Game of Thrones Stars Instagramissa: Ne ovat aivan kuten meillä!

Peli of Thrones - LEAD
emilia_clarke / Instagram

Jennifer Davis

10. elokuuta 2017 klo 20.00

Westerosin hyvät naiset ja herrat eivät todellakaan elä idyllisiä elämiä, mutta näyttävät sen pois Valtaistuinpeli tähdet elävät yhdessä. He jakavat jatkuvasti toistensa instagramia, kun he eivät ole paikallaan, ja ainoa muukalainen kuin Jon Snown hymyileminen on, mitä ne kaikki näyttävät pukuilta. 

Onneksi Instagram ei ole täällä vain ilmoittaa meille, että ei, Emily Clarke, joka soittaa Daenerys Targaryenia, ei todellakaan ole vaalea, vaan myös että he ovat kaikki todella ystäviä pois näytöltä. Jos et seuraa heitä, voit jättää ihastuttavan valokuvan, jonka Clarke jakoi hänestä ja Kit Haringtonista kauden 7 sarjassa. Kun Mindy Kaling laittoi sen, kun hän pani kuvan uudelleen hänen tililleen: “Kit Harington näyttää häneltä serkku, joka vieraili kesän kesälomalla, Pohjois-kuningas, tai serkku Oliver astigmatismilla. ” 

RELATED: Miksi Sophie Turner ja Maisie Williams eivät voineet pitää sitä yhdessä heidän GoT Reunioninsa aikana

Se ei todellakaan ole ainoa liian söpö Instagram, joka on jaettu. Selaa nähdäksesi 45 parasta Instagrams-mallia Valtaistuinpeli ovat jakaneet tähän mennessä.

VIDEO: Valtaistuinpeli Tähteä Instagramissa

 

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 16

map