Gabourey Sidibe sosiaalisesta mediasta ja itsetietoisuudesta

Koska olen sekoitus turhaan ja nöyrä, virheellinen ja virheetön, niin minäkin rakastan ja vihaan sosiaalista mediaa.

En puhu Facebookista. Kukaan ei ole Facebookissa, paitsi sinun tädesi ja kaikki tädin ystäväsi. Todellinen turhamaisuus orgia on Instagramissa. Kun kirjoitan kuvaani itsestäni Instagramissa tai sanon jotain älykkäästä, joka saa tonnia sydämiä ja LOL: iä, tunnen kuin kuningatar, jolla on kansakuntia tukemalla minua.

Siihen asti, kunnes he eivät.

Tämä tapahtui hiljattain, ja se ravisti minua vähän. Helmikuussa menin NAACP Image Awards -näyttelyyn, joka oli suuri juhla kaikista tapoista ja hämmästyttävistä asioista, jotka väkijoukot tekevät tässä maailmassa – plus, se on pidetty Black History Monthin aikana. Toiseksi sain selville, että olin menossa, tiesin, että halusin käyttää afroamerikkalaisia ​​vaatteita, koska ei ole kirjaimellisesti enää sopivaa aikaa käyttää upeaa afroamerikkalaista tekstiiliä kuin Mustalla Historiakuukaudella Image Awardsissä.

RELATED: Instagram ryömi New Yorkin kauneimmista hotelleista

Olin innoissani, kun tyylilaji, Marcy [Guevara-Prete], löysi keltaisen ja sinisen riikinkukon-hölynpään hameen ja yläosan avaimenreikäisen pääntiedoston. Se tuli Etsy-myymälästä nimeltä Öfuurë, joka on erikoistunut afrikkalaiseen innoittamaan ulkonäköön. Heti kun laitoin asu ja näki peiliin itseni, tiesin, että se oli minun sielunkumppani. (Kyllä, soitin minulle sielunkumppani, olen yksin ja yli 30. Jos haluan asettua ja elää elämäni vaatekappaleella, voin vain olla iloinen siitä, että se ei ole 75 kissaa.) Laitoin 100 prosenttia luottamuksestani tähän upeaan asuun. Käytin sitä kultakarvan korvakoruilla ja iso kihara peruukki, joka oli kyllästynyt katsomaan Afroa.

Kun pääsin palkintoesitykseen ja astuin punaiseen mattoon, et voinut kertoa minulle! Tunsin upean, ja tuona hetkenä ei minulla ollut vakuuttavaa minua muuten. Minun ylpeys ja koko perintömme lepytyivät mukavasti pääni päällä näkymättömänä suoraisena kruununa vanhurskaus. Minulla oli mukavasti todella nolla f-s.

KATSO: Kim Kardashianin Sheer Givenchy -vaate kirjaimellisesti hehkuu pimeässä

Mutta yön päätteeksi tein taktinen virhe tarkkailemasta puhelimeeni, kun istuin autoon matkalla jälkikäteen. Internet rakasti pukeutani. Mutta sitten joku sanoi, että he vihasivat hiuksiani. vai niin.

En voinut vain lopettaa vieritystä. Toinen ihminen vihasi hiukseni. Sitten toinen. Muutama lisää. Voi ei. Paljon! En yleensä anna f-! Mitä tapahtuu? Mistä kaikki nämä f-s tulevat? Kuka antoi heidät kaikki sisään? Yhtäkkiä huken heitä! Minun näkymättömän oikeudenmukainen kruunu putosi alas ja putosi vuokra-auton lattiamattoon.

Ohitin jälki-osapuoli ja menin suoraan kotiin. Hetken päässyt talon etuovelta, irrotin hameeni ja poistutin siitä, jättäen sen käsiteltäväksi seuraavana aamuna. Kävelin kylpyhuoneeseeni, pohjattomaan ja pyyhkenin meikkiä kuunnellessani “Tämä amerikkalainen elämä”. Oli yöni ohi.

RELATED: Brooke Shields ei pelkää näyttää pientä ihoa

Se ei ollut hieno tunni. Mutta jonkin verran nukkua tuli jonkin verran näkökulmaa. Se oli Afro, sinä mauttomat tyhmät – se viimeisteli ulkoasun! Tunsin sekaannuksen siinä. Ja vaikka hetken heikkous sai minut kotiin, kommentit eivät olleet tuhonneet yöni. minä pilasi yöni. Ne, jotka vihasivat hiuksiani, ovat näkymättömiä. Ne eivät todellisuudessa ole olemassa minun maailmassani. Olen olemassa. Ja minä yksin anna niiden muodostaa todellisuuteni.

Seuraavina päivinä, kun näin kuvasta itseni punaisella matolla, hymyilin. Tunsin itseni kauniiksi ja vahvoiksi. Olen iloinen, että lähetin kuvan. Viime kädessä tykkään katsella ja tuntea itseäni melkoisesti enemmän kuin pidän tekemästä teeskentelevänä, että se on kuningatar, jolla on aiheita. Negatiivisten kommenttien ei tarvitse kumota minua. Kun se tulee esiin, minun mielipiteeni on ainoa, joka laskee.

Jos haluat lisää tarinoita, poimi Tyylissä‘s May issue, kioskitilaa ja saatavilla digitaalisen latauksen 14. huhtikuuta.

Sidiben muistos, Tämä on vain minun kasvoni: Yritä olla huomaamatta, on käytettävissä Amazonissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 32

map